Filter webinarsSluit filter
Log in voor een compleet overzicht van alle webinars

ISDN stappenplan om moeiteloos te migreren

Leer waar u rekening mee moet houden bij het migreren van ISDN en hoe KPN u hierbij helpt.
ISDN stappenplan om moeiteloos te migreren

Op 1 september 2019 stopt ISDN. In de laatste jaren nam het aantal alternatieven zo snel toe én daalde het aantal gebruikers zo hard, dat deze dienst niet meer operationeel kan blijven. Maar natuurlijk laten we u niet in de kou staan.


Wat aan bod komt tijdens dit webinar

Stap 1: Inventarisatie
Welke ISDN-lijnen heeft u en waar ...

Datum:
Duur: 1 uur

Maak uw bedrijf slimmer met Internet of Things

Sprekers: Titia Houwing, Michiel Jol en Simon Philipsen
Maak uw bedrijf slimmer met Internet of Things

De ontwikkelingen binnen Internet of Things (IoT) gaan razendsnel. Bent u benieuwd naar de laatste stand van zaken? En wilt u weten wat IoT voor úw organisatie kan betekenen? Volg het webinar en laat u inspireren door pakkende voorbeelden uit de zakelijke markt. Leer hoe u de meest voorkomende obstakels overwint en ontdek waar uw ...

Datum:
Duur: 1 uur

De werkplek van morgen

Hoe technologie en sociale dynamiek leidt tot de ideale werkomgeving
De werkplek van morgen

De wereld als kantoor. Dankzij de digitalisering is dat voor steeds meer professionals al realiteit. En dat is nog maar het begin. Grote vraag daarbij: waar moet een werkplek aan voldoen om ons écht verder te helpen? Technologie wordt daarin steeds belangrijker, maar onderken ook het belang van de sociale dynamiek.

Wat aan bod komt tijdens ...

Datum:
Duur: 1 uur

Multicloud & Security

Reken af met complexiteit. Zo krijgt u weer grip op de cloud.
Multicloud & Security

De cloud is niet meer weg te denken. 97 procent van de bedrijven maakt al gebruik van een of meerdere clouddiensten. Zij profiteren van de voordelen die diensten uit de cloud te bieden hebben, zoals een grotere flexibiliteit en schaalbaarheid en lagere investeringskosten.

Maar er zijn ook risico’s. Met elke clouddienst die u in gebruik neemt, ...

Datum:
Duur: 1 uur

Webinar Multicloud

Multicloud hét ICT model voor succesvolle digitale organisaties. Digital = Mission Critical. Hoe krijgt u grip op digitale transformatie?
Webinar Multicloud

De afgelopen jaren is er een flink aantal bekende organisaties ten onder gegaan. Zij hebben de digitale transformatie in hun markt te laat opgemerkt. Andere organisaties zijn hard gegroeid en hebben de digitale mogelijkheden omarmd. Op die manier zijn zij in staat gebleven klanten, burgers of patiënten te bedienen. Digital is dus mission critical.

Het goede ...

Datum:
Duur: 1 uur

AVG & Azure Stack

Zorg dat u 25 mei a.s. voldoet aan de nieuwe privacywet
AVG & Azure Stack

De GDPR is de Engelse benaming voor de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) die op 25 mei 2018 in werking treedt. Vanaf die datum geldt dezelfde privacywetgeving in de gehele Europese Unie. Hoe staat uw organisatie er qua databeveiliging voor ten opzichte van anderen organisaties? Onze AVG experts vertellen u precies wat u moet doen om ...

Datum:
Duur: 1 uur

Infrastructure as a code

Infrastructure as a code

Volg het webinar 'Infrastructure as a code' en u bent in minder dan een uur op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Cloud en u leert hoe u nog sneller en effectiever kunt werken.

 

Leer tijdens dit webinar:

- Hoe helpt infrastructure as a code mijn organisatie vooruit?

Infrastructure as a code maakt het mogelijk dat het bouwen ...

Datum:
Duur: 1 uur

Internet of Things

Internet of Things

Tijdens deze webinar staan wij stil bij de kansen en uitdagingen die de nieuwe stroom aan informatie uit IoT-toepassingen biedt aan uw organisatie.

Vragen als: Wat kan IoT voor uw organisatie betekenen? Voor welke problemen en uitdagingen kan IoT een oplossing zijn? Hoe wordt IoT nu al ingezet? Waar moet op gelet worden bij het maken van ...

Datum:
Duur: 1 uur

Hoe veilig is uw ICT omgeving?

Hoe veilig is uw ICT omgeving?

Vandaag de dag bieden we mensen veel vrijheid in werk. Uw collega’s beslissen zelf waar ze willen werken, op welk moment, met welke relaties en of ze dat doen met hun telefoon, laptop of ander device. Al uw bedrijf kritische gegevens zijn digitaal beschikbaar.

Deze digitale transformatie is een vooruitgang; maar ook een mogelijke bedreiging. Want ...

Datum:
Duur: 1 uur

Nieuwe privacywetgeving: AVG

Nieuwe privacywetgeving: AVG

Nieuwe privacywetgeving AVG: van noodzakelijk kwaad naar het realiseren van concurrentievoordelen. Meer dan de helft van de bedrijven is nog niet op de nieuwe privacywetgeving voorbereid. Daarom nodigt KPN u graag uit om deel te nemen aan het webinar 'AVG: van noodzakelijk kwaad naar het realiseren van concurrentievoordelen'. Zodat u vanaf mei 2018 wel voldoet aan de ...

Datum:
Duur: 1 uur