Terug Hulp nodig

Veilig en succesvol (samen)werken in de cloud

Veilig en succesvol (samen)werken in de cloud

Uitgelegd: praktische stappen om samen te werken binnen digitale omgevingen.  

Vandaag de dag zijn we in staat om mensen veel vrijheid te bieden. Uw collega’s kunnen zelf beslissen waar ze willen werken, op welk moment en of ze dat doen met hun telefoon of laptop. Een vooruitgang. Want u kunt nu aan het werk op de manier die het beste bij u past. En tegelijk dreigt hierdoor de afstand toe te nemen, de fysieke afstand tot collega’s en tot de organisatie. Dit kan samenwerken uitdagend maken. Met de juiste tools en aandacht voor adoptie is het mogelijk om deze afstand te verkleinen en mensen de tools te bieden om altijd verbonden te zijn.

Wilt u uw medewerkers ook faciliteren in die ICT middelen waar zij het prettigst mee kunnen (samen) werken? En wilt u weten hoe u flexibel kunt zijn zonder dat de security van uw omgeving in gevaar is? We begrijpen dat dit soort vragen bij u leven en geven hier graag antwoord op dit webinar.

Hoe gaan wij zelf om met dit soort uitdagingen, ook onze collega’s werken vanaf verschillende locaties, met verschillende data vanaf verschillende devices. Binnen onze organisatie, maar ook daarbuiten met onze leveranciers en klanten. Tijdens dit webinar vertellen we u graag over onze eigen ervaringen. Onze experts behandelen diverse praktijkvoorbeelden van klanten die u voor zijn gegaan. Daarnaast zijn wij dé partner om uw IT en Telecom te integreren aangezien we beide aspecten beheersen.

 Tijdens dit webinar krijgt u antwoord op vragen:
- Welke stappen kunt u nemen om uw medewerkers beter te laten samenwerken? 
- Welke tools zijn er beschikbaar?
- Hoe zorgt u ervoor dat uw medewerkers de beschikbare tools gaan gebruiken?
- Hoe kunnen wij u ondersteunen met uw stappen?

Kom in gesprek met onze experts op het gebied van digital workspaces en unified communications!

Onze experts aan het woord:
Edwin Rademaker
, Productmanager en consultant Lync. Edwin is betrokken bij vele Lync-vraagstukken van grootzakelijke klanten en expert op het gebied van UC integratie op bestaande infrastructuren. (Edwin.Rademaker@kpn.com)
Harald den Houter is als Productmanager Workspace nauw betrokken bij de actuele ontwikkelingen van de KPN Werkplek propositie. De nadruk ligt op ontwikkelen aan de hand van de klantvraag. (Harald.denhouter@kpn.com)    


woensdag

15

maart 2017

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.