Terug Hulp nodig

Webinar Multicloud

Multicloud hét ICT model voor succesvolle digitale organisaties. Digital = Mission Critical. Hoe krijgt u grip op digitale transformatie?
Webinar Multicloud

De afgelopen jaren is er een flink aantal bekende organisaties ten onder gegaan. Zij hebben de digitale transformatie in hun markt te laat opgemerkt. Andere organisaties zijn hard gegroeid en hebben de digitale mogelijkheden omarmd. Op die manier zijn zij in staat gebleven klanten, burgers of patiënten te bedienen. Digital is dus mission critical.

Het goede nieuws is dat uw organisatie nog steeds bestaat. Óf dat uw organisatie ‘digital native’ is. Welke uitdagingen kennen deze type organisaties op dit moment? En wat zijn succesvolle strategieën voor snelle ontwikkeling van uw organisatie door slim gebruik van de oneindige mogelijkheden die ICT biedt? De cloud is één van de grote drijvende krachten om snel gebruik te maken van deze oneindige mogelijkheden. KPN heeft veel onderzoek gedaan naar de verschillende uitdagingen die cloudoplossingen met zich meebrengen. Thema’s als veiligheid, privacy, governance, mee kunnen bewegen met de snel ontwikkelende technologieën en financieel in control blijven, staan bij alle organisaties die aan de slag gaan met cloud hoog op de agenda. Tijdens dit webinar vertellen de cloudexperts van KPN u waar de nuances liggen en welke oplossingsrichtingen succesvol zijn.

 

Wat aan bod komt tijdens dit webinar

Waar bevindt u zich in de digitale reis? 
Wij laten u zien welke typen organisaties er zijn en hoe u zelf kan vaststellen waar u staat.

Wat zijn de belangrijkste uitdagingen?
Deze verschillen natuurlijk per organisatie, maar KPN brengt u inzichten in de grote lijnen. Hierbij gaan we in op organisatiegrootte, levensfase en inzet van ICT.

Welke oplossingsrichtingen geven garantie tot succes?
Veel thema’s zijn universeel. Daarnaast heeft KPN reeds veel werk verzet de afgelopen jaren. Daarom bieden we u tijdens dit webinar een unieke mogelijkheid om te leren van de oplossingen die bij veel van onze klanten succesvol zijn toegepast.

 

Spreker

Hanneke Vogels - Business Manager Public Cloud 

donderdag

21

juni 2018

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.