Terug Hulp nodig

Multicloud & Security

Reken af met complexiteit. Zo krijgt u weer grip op de cloud.
Multicloud & Security

De cloud is niet meer weg te denken. 97 procent van de bedrijven maakt al gebruik van een of meerdere clouddiensten. Zij profiteren van de voordelen die diensten uit de cloud te bieden hebben, zoals een grotere flexibiliteit en schaalbaarheid en lagere investeringskosten.

Maar er zijn ook risico’s. Met elke clouddienst die u in gebruik neemt, groeit de complexiteit. In de ‘multicloud’ staan data en applicaties overal en kunnen zelfs uit zicht raken. Security en compliance zijn dan lastig te waarborgen. Niet voor niets krijgen bedrijven die de cloud gebruiken te maken met een toename in het aantal malware-aanvallen.

Hoe reduceert u de complexiteit in de multicloud? Tijdens het webinar ‘Multicloud & Security’ vertellen we u hoe u de controle weer terugkrijgt.


Wat aan bod komt tijdens dit webinar

De verschillende dimensies van complexiteit in de multicloud
Een belangrijk kenmerk van de multicloud is dat de complexiteit in de praktijk steeds verder toeneemt. Wij laten u tijdens het webinar zien welke gevolgen die ‘entropie’ heeft voor bijvoorbeeld het beheer van uw IT en het beheersen van de kosten.

Hoe u de complexiteit reduceert en de risico’s mitigeert
De beste manier om complexiteit te reduceren, is het omarmen van de multicloud. Tijdens het webinar bespreken we hoe u dat op een gecontroleerde manier doet en met welke beveiligingsmaatregelen u de risico’s mitigeert.

Hoe u omgaat met de restrisico’s
Cyberaanvallen en andere beveiligingsincidenten zijn nooit volledig te voorkomen, zeker niet in een complexe cloudomgeving. Voor een optimale controle is het cruciaal om met monitoring inzichtelijk te maken wat er allemaal langs de beveiliging glipt.

Sprekers
Bas Loovens - Senior productmanager Cloud Security, KPN/DearBytes 
Ate van Steenbergen - Productmanager Cloud, KPN Zakelijke Markt

donderdag

28

juni 2018

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.