Terug Hulp nodig

De Contouren voor een nieuw mestbeleid

Na een uitgebreid voortraject met veel inbreng en betrokkenheid van partijen uit de samenleving, heeft minister Schouten van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit onlangs de Contouren voor een nieuw mestbeleid gepresenteerd.

 

Drie contouren over grondgebondenheid, mestverwerking voor overschotbedrijven en een gebiedsgerichte aanpak waterkwaliteit. Wat zijn de kernpunten en waar zitten aandachtspunten? Hoe kijkt de sector hier tegenaan en vooral: hoe zetten we deze contouren om naar een goed werkbaar mestbeleid voor de dagelijkse praktijk? Daar nemen we u op dinsdag 13 oktober tussen 14:00 en 15:00 uur graag verder in mee!

 

 

 

 

 

 

 

 

Met in de studio vanuit het ministerie van LNV: Herman Snijders, coördinerend beleidsmedewerker in het mest- en stikstofbeleid en Kees Verbogt, coördinerend beleidsmedewerker mestbeleid. Presentator Erik Peekel leidt de interactieve polls en het gesprek met de kijkers. In minivlogs aandacht voor reacties vanuit de sector en via de chat is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

 

U kunt zonder kosten deelnemen aan dit webinar. Om mee te doen hoeft u geen app te installeren, de webinar werkt in de webbrowser op uw pc, laptop, tablet of telefoon. Meld u aan via de button op deze pagina, laat u nader informeren en praat mee!

 

Kunt u op dinsdag 13 oktober niet live deelnemen? Als u zich aanmeldt, ontvangt u de terugkijklink.

 

 

dinsdag

13

oktober 2020

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.