Terug Hulp nodig

Webinar Digitalisering in de energiesector


Alles digitaal? Wat is hype en wat is echt? Wat zit er achter termen als artificiële intelligentie, cybersecurity en digitale tweelingen? Is de blockchain ketting gebroken?


Microsoft en PWC stellen dat in 2030 tot 4% emissiereductie door digitalisering mogelijk is. Mét daarbij 5,4% groei van het Europese BBP. 

Wanneer plukt de energiesector deze vruchten van digitalisering? Zijn onze ambities voldoende? Wat kunnen we beter organiseren?

Praat hierover mee op donderdag 9 juli tijdens het webinar ‘Digitalisering in de energiesector’ van de Topsector Energie. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Programma
Het webinar op donderdag 9 juli vindt plaats van 11:00 uur – 12:00 uur. Met experts als  Kees van der Klauw, coalitie manager van de Nederlandse AI Coalitie en Pallas Agterberg, directeur Strategie Alliander. Met gastbijdragen van André Stoorvogel (Semiotic Labs) en Paul Mignot (WithTheGrid), Luisella ten Pierik (Stedin) en Jan-Martijn Teeuw (Soltegro).


Meld je nu aan!
  • Meld je aan via de knop rechtsboven in beeld
  • Om mee te doen hoef je geen app te installeren, het webinar werkt in de webbrowser op je pc, laptop, tablet of telefoon
  • Kun je donderdag 9 juli niet live deelnemen? Als je je aanmeldt, ontvang je de terugkijklink!

 

donderdag

9

juli 2020

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.