Terug Hulp nodig

Subsidie voor pluimveehouders die fijnstof in de stal willen verminderen

Wilt u als pluimveehouder dat er minder fijnstof ontstaat in uw stal? En wilt u subsidie aanvragen om te investeren in een bewezen innovatie? Dan vertellen we u graag meer over de voorwaarden en de mogelijkheden.

 

Onderwerpen en sprekers
Er zijn een aantal technieken waarmee u zorgt dat er minder fijnstof ontstaat in uw stal. Voor 5 hiervan kunt u subsidie krijgen. Deze mag u combineren met bijvoorbeeld een end-of-pipe techniek die u al gebruikt. Welke voorwaarden gelden voor de aanvraag? En waar moet u op letten? Dit leggen we u graag uit tijdens dit webinar.

De volgende sprekers vertellen u meer over de subsidie:

Patricia Kok is projectleider bij Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Vanuit deze rol heeft zij LNV ondersteund in het voortraject van de subsidiemodule. Hierbij komt haar  kennis en ervaring uit andere innovatietrajecten -met als doel het verduurzamen van stal- en houderijsystemen- van pas. Daarnaast geeft zij vorm aan de opgave ‘duurzame veehouderij’ binnen RVO.

Edwin Nijdam is adviseur veehouderij bij Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Edwin is betrokken geweest bij de ontwikkeling van deze regeling. Zo heeft hij meegedacht over het aanvraagformulier, projectplanformat en begrotingsformat. Hij zal ook subsidieaanvragen beoordelen. 


Aanmelden
Meld u aan via de button op deze pagina. Dit kan tot en met de start van het webinar, op 14 juli 2020 om 14:00 uur. Deelname is gratis. Na registratie ontvangt u een link om deel te nemen aan het webinar. Om mee te doen hoeft u geen app te installeren. Het webinar werkt in de webbrowser.

Kunt u dinsdag 14 juli 2020 niet live meedoen? Kijk dan gerust op een ander moment. Als u zich aanmeldt krijgt u een terugkijklink.


Meer informatie

Wilt u meer weten over de subsidie Investeren in bewezen innovaties voor stallen? Ga dan naar de informatiepagina op www.rvo.nl.

dinsdag

14

juli 2020

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.