Terug Hulp nodig
29 keer bekeken

Hoe supply chain optimalisatie bijdraagt aan doorstaan van crises

Tips en tricks voor ketentransparantie en -flexibiliteit.

 

RVO Internationaal Financieren organiseert een webinar over de invloed van de supply chain tijdens crises. 2020 is voor veel bedrijven anders gelopen dan gepland. Door COVID-19 zijn bedrijven kritisch gaan kijken naar hun hele keten, de supply chain. Bedrijven zijn al dan niet gedwongen hun werkwijze aan het veranderen door acute problemen met toeleveranciers of een uitvallende of exploderende vraag naar specifieke producten. 

 

 

Rolf Bos, PWC-expert op het gebied van supply chains, stelt dat nu de economische activiteiten worden hervat, het verstandig is als bedrijven proberen lessen te trekken uit de COVID-19 crisis. Het is de vraag welke overwegingen je moet maken in het doorvoeren van aanpassingen in de bedrijfsketen. In het artikel “Coronacrisis toont gevoeligheden in supply chains”geeft Rolf Bos aan hoe transparantie en flexibiliteit de positie van bedrijven kan versterken.  

 

Programma:

14:00 - 14:10 -- Opening & Inleiding RVO/DGGF & DTIF

14:10 – 14:30 -- Lezing Rolf Bos PWC

14:30 – 14:45 -- Een aantal bedrijven vertellen over hun ervaringen

14:45 – 15:10 -- Vragen & antwoorden

15:10 – 15:15 -- Sluiting 

 

PwC – Rolf Bos: Rolf Bos werkt als Supply Chain Management adviseur binnen de Advisory praktijk van PwC. PwC is één van 's werelds grootste adviesorganisaties. Bij PwC in Nederland werken ongeveer 4800 mensen binnen de assurance-, belasting- en adviesdienstverlening. Rolf heeft 20 jaar ervaring met strategische, tactische en operationele supply chain vraagstukken. Rolf's specialisme is het aansluiten van de supply chain op de bedrijfsstrategie en de actuele omstandigheden waarbinnen een bedrijf opereert. 

RVO Internationaal Financieren: de overheid als financierings- & sparringpartner. Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft twee fondsen in het leven geroepen om ondernemers die willen investeren in het buitenland, maar de financiering niet rond krijgen te ondersteunen: het Dutch Good Growth Fund (DGGF – www.dggf.nl) en Dutch Trade & Investment Fund (DTIF - https://www.rvo.nl/subsidie-en-financieringswijzer/dutch-trade-and-investment-fund-dtif). RVO is uitvoerder van beide fondsen.

 

AVG melding

 • De sessie wordt opgenomen met als doel dat geïnteresseerden het webinar terug kunnen kijken.
 • The Netherlands Enterprise Agency handles your personal data with the utmost care. Read more about our privacy policy at english.rvo.nl/about-us/privacy.

   

   

 • dinsdag

  10

  november 2020

  Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.