Filter webinarsSluit filter
Log in voor een compleet overzicht van alle webinars
94 keer bekeken

Oriëntatie op digitale leermiddelen

Bent u zich aan het oriënteren op digitale leermiddelen voor uw school? Wij helpen u graag op weg om de voor u juiste keuze te maken uit het brede aanbod van verschillende aanbieders.

In dit webinar gaan wij in op drie bouwstenen van de ICT puzzel van Kennisnet en de PO-raad: didactiek, differentiatie en leerplan. Bij ...

Datum: 12 april 2017
Duur: 45 minuten
Bekijk het webinar
79 keer bekeken

Maak kennis met Join in

Actief Engels voor groep 1 t/m 8!

Join in is een nieuwe actieve methode Engels die kinderen in beweging brengt en ze enthousiasmeert. In een realistische context werken ze naar concrete eindopdrachten toe. Hierbij staat communiceren centraal. Bovendien biedt de methode een goede basis om vvto-school te worden. Met Join in geef je kinderen Engels op een ...

Datum: 12 april 2017
Duur: 45 minuten
Bekijk het webinar
87 keer bekeken

Maak kennis met de nieuwe Naut Meander Brandaan

Zelfverzekerd de wereld in

Om de wereld te begrijpen, hebben kinderen kennis nodig van aardrijkskunde, geschiedenis, natuur en techniek. Maar aan kennis hebben ze tegenwoordig niet genoeg, ook het beheersen van 21e eeuwse vaardigheden is in de huidige maatschappij essentieel. De nieuwe Naut Meander Brandaan integreert kennis én vaardigheden, zodat kinderen optimaal zijn voorbereid op de toekomst.

Het webinar is ...

Datum: 5 april 2017
Duur: 45 minuten
Bekijk het webinar
65 keer bekeken

Maak kennis met Staal

Sterk in taal en spelling

Staal doet precies wat de naam belooft: Staal maakt kinderen sterk in taal en spelling. Door de verrassende thema’s, het gebruik van bronnen uit het echte leven en mooie filmpjes brengt Staal taal tot leven. Het is direct toepasbaar. Bovendien levert de spellingaanpak van José Schraven echt resultaat op.

Het webinar is ...

Datum: 9 november 2016
Duur: 45 minuten
Bekijk het webinar
64 keer bekeken

Maak kennis met Taal actief

Kwaliteit en resultaat

Taal actief staat al jarenlang voor kwaliteit en is de meest gebruikte taalmethode. Taal actief is ontwikkeld met tientallen testscholen en taalspecialisten. Daardoor is het een resultaatgerichte en praktische methode met een duidelijke structuur, doordachte leerlijnen en veel houvast voor iedereen. U kunt ook volledig digitaal werken met Taal actief.

Het webinar is een ...

Datum: 9 november 2016
Duur: 45 minuten
Bekijk het webinar