Terug Hulp nodig
1136 keer bekeken

Spelen met verandering: heb jij de moed?

Free webinar | Jaap Boonstra
Spelen met verandering: heb jij de moed?

We leven in onzekere tijden en doen steeds meer een beroep op elkaar. Hoe gaan we om met onzekerheid en de veranderingen die op ons afkomen? Een eerste stap is overeind blijven en kosten besparen. Daarna wordt het zinvol om breder te kijken en nieuwe initiatieven te ontplooien die bijdragen aan een robuuste toekomst. Die toekomst maken we samen. 

Hoe organiseer je samenspel als je werk onder druk staat? Hoe geef je samen vorm aan een waardevolle toekomst? Hoe versterken we de kracht van de gemeenschap om duurzame veranderingen te realiseren? Hoe houden we moed om de goede dingen te doen? Wat is onze rol en bijdrage in de veranderingen die we voor ons zien? 

Spelen met verandering geeft houvast in onzekere tijden.

Dinsdag 7 april van 15.00 tot 16.10 uur geeft Jaap Boonstra een webinar over spelen met verandering. Dit webinar geeft je houvast in onzekere tijden en biedt een perspectief om samen vorm te geven aan duurzame veranderingen. Ook word je uitgenodigd om te reflecteren op de essentie van jouw leven en de professionele bijdrage die je levert aan een waardevolle toekomst. 

Meld je gratis aan!
Doe live mee, deel ervaringen met anderen en stel je vragen aan Jaap.


Over de spreker
Jaap Boonstra is hoogleraar Leiderschap en organisatieverandering. Als zelfstandig adviseur helpt hij organisaties om zich te kwalificeren voor de toekomst. Jaap schreef meerdere boeken waaronder 'Perspectieven op Leiderschap’, 'Perspectieven op Veranderen’ en ‘Veranderen als Samenspel’. Meer informatie over Jaap en zijn boeken in onze Businezz-shop!

dinsdag

7

april 2020

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.