Terug Hulp nodig
401 keer bekeken

Samen bergen verzetten

Free webinar | Katja Staartjes
Samen bergen verzetten

Een klimexpeditie is de ultieme test voor je persoonlijk leiderschap. En voor de onderlinge samenwerking. Katja Staartjes, de eerste Nederlandse vrouw die de Mount Everest beklom, weet dat als geen ander. Wat zij leerde op de hoogste flanken van de wereld deelt ze in dit webinar. Om je te inspireren meer uit je team en uit jezelf te halen.

In het boek ‘Topteams’, dat Katja samen met fotograaf Menno Boermans creëerde, beschrijft ze achttien pijlers om van een team een topteam te maken. In dit webinar word je aan de hand van prachtige beelden geloodst langs de pijlers vertrouwen, persoonlijk leiderschap, samenwerken, veerkracht en grenzen en krijg je antwoord op vragen als:
- Hoe vergroot je het vertrouwen, in elkaar en in de omgeving?
- Hoe ga je beter om met de kracht en beperkingen van jezelf en van elkaar?
- Hoe kom je samen verder, ook als de druk oploopt?
- Hoe ga je om met tegenslag?
- Erkennen en bewaken van je grenzen, hoe doe je dat?

Samen bergen verzetten. Een actueel en inspirerend webinar!
Meld je gratis aan en stel al je vragen aan Katja.

Webinar in het kort

- Dinsdag 14 april
- 15 -16 uur
- Voor iedereen die teams begeleidt of er onderdeel van uitmaakt
- Prijs gratis


Over de spreker
Katja Staartjes beklom een aantal bergreuzen, waaronder Mount Everest (8848 meter) als eerste Nederlandse vrouw. Sindsdien is zij op pad als expeditieleider in kleine teams. Op bijeenkomsten en congressen is de bergbeklimster een veelgevraagd inspiratiespreker. Daarnaast werkt ze als trainer en coach met leiders en teams. In haar eerdere loopbaan deed Staartjes uitgebreide managementervaring op in het bedrijfsleven en de publieke sector.

Als geen ander kent ze de uitdagingen die teamwork met zich meebrengt. Van haar hand verschenen eerder de boeken ‘Hoog spel, Top-inspiratie’ en ‘Lopen over de grens’. Dit webinar is gebaseerd op haar laatste boek ‘Topteams’ dat ze samen maakte met fotograaf Menno Boermans. Het boek is genomineerd voor Managementboek van het Jaar. Meer info over Topteams in onze Businezz-shop.

dinsdag

14

april 2020

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.