Terug Hulp nodig
155 keer bekeken

Verregaande snelheid en wendbaarheid - nu én in de (nabije) toekomst

Free webinar | Rini van Solingen
Verregaande snelheid en wendbaarheid - nu én in de (nabije) toekomst

De afgelopen weken hebben we allemaal ervaren hoe wendbaar wij mensen al zijn. Hoewel velen nog moeten wennen aan het hele dagen thuiswerken, zijn de mogelijkheden om het te doen vaak geen grote belemmering. Maar hoe borgen we resultaatgerichte wendbaarheid oftewel ‘Agile’ in onze normale manier van werken? En kan dat ook volledig digitaal? Wat kan je zelf doen om je persoonlijke snelheid en wendbaarheid te vergroten? En wat betekent dat concreet voor jouw organisatie en leidinggevenden nu en in de nabije toekomst?


Op 16 april geeft Rini van Solingen in dit gratis webinar zijn visie op snelheid en wendbaarheid in de praktijk. Daarnaast geeft hij als deeltijdhoogleraar global software engineering aan de TU-Delft een kijkje in de keuken van zijn vakgebied: wereldwijd gedistribueerde software teams. Wat is de afgelopen jaren geleerd over werken over grote afstanden, cultuur- en tijdsverschillen heen? En vooral, welke lessen zijn breder toepasbaar? Uiteraard doet Rini dit op zijn gebruikelijke energieke en humorvolle manier, geïllustreerd aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden. 

Mis het niet! Meld je aan, kijk mee, en stel je vraag aan Rini!


Over de spreker
Prof.dr.ir. Rini van Solingen is een veelgevraagd spreker op bedrijfsevenementen, conferenties en seminars. Rini heeft een aantal bestsellers op zijn naam staan zoals AGILE, De kracht van Scrum, De Bijenherder, en Formule-X. Hij is als deeltijdhoogleraar verbonden aan de TU-Delft en vult eveneens de CTO-rol in bij Prowareness We-On.

Meer informatie over zijn boeken op Businezz.nl.


donderdag

16

april 2020

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.