Terug Hulp nodig
387 keer bekeken

Stratego voor vrouwen, de ongeschreven regels van het spel

Free webinar | Elisa de Groot
Stratego voor vrouwen, de ongeschreven regels van het spel

De kracht en de geheimen van vrouwelijk leiderschap … Elisa de Groot, o.a. auteur van de bestseller ‘Stratego voor Vrouwen’, neemt je mee in de ‘ongeschreven regels van het spel’. Ze laat zien wat de verschillende oriëntaties van mannen en vrouwen zijn en hoe dat doorwerkt in de manier waarop wij in organisaties samenwerken. Eén van de belangrijke ongeschreven regels is dat je je moet profileren.

Elisa bespreekt waarom het (nu nog meer) van belang is om zichtbaar te zijn en hoe vrouwen door onnodige bescheidenheid veel kansen missen op werkgebied. Voor iedereen die geïnteresseerd is in vrouwelijk leiderschap en zich wil laten verrassen door mooie, nieuwe inzichten.

Meld je gratis aan, doe live mee en stel je vragen aan Elisa. 

De webinar in het kort
- Dinsdag 12 mei 
- Van 15.00 - 16.00 uur
- Voor iedereen die meer inzicht wil in de ongeschreven regels van het spel en de kracht van vrouwelijk leiderschap
- Gratis webinar 

Over de spreker
Elisa de Groot is directeur van In Touch female leadership & career academy. Bijna 25 jaar geleden richtte zij samen met Monic Bührs In Touch op. Elisa is expert op het gebied van het zichtbaar maken, het behouden én laten groeien van vrouwelijk talent. Binnen organisaties adviseert zij over de doorstroom van vrouwen naar invloedrijke posities en zij is auteur van meerdere managementboeken, waaronder de bestseller ‘Stratego voor vrouwen’.

dinsdag

12

mei 2020

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.