Terug Hulp nodig
170 keer bekeken

Leiderschap met impact

Free webinar | Arko van Brakel
Leiderschap met impact

In dit webinar neemt Arko van Brakel je mee in de wereld van impactvol leiderschap. Leiderschap dat nodig is in een wereld met grote, vaak disruptieve ontwikkelingen. Want als het jaar 2020 ons iets heeft geleerd is het wel dat de wereld volstrekt niet maakbaar is. Ook zonder Corona-virus vraagt de combinatie van vergrijzing, digitalisering en verduurzaming om slimmere innovaties en meer wendbaarheid dan ooit tevoren. 

Hoe blijf je betekenisvol en maak je ondernemende keuzes als de onzekerheid domineert en vind je de balans tussen duurzaamheid, gezondheid en economie? Welke vorm van leiderschap past bij digitale en andere transformaties en hoe creëer je een cultuur die niet alleen tot meer innovaties en intern ondernemerschap leidt, maar ook nog eens tot meer purpose en vitaliteit op de werkvloer? 

De ingrediënten zijn vertrouwen, psychologische veiligheid, zelforganisatie en een cultuur van permanente verbetering. Dit college helpt je betere besluiten te nemen om een high-performance organisatie te bouwen. 
• Met leiderschap vanuit purpose en betekenis.
• Door een cultuur te creëren waarin mensen zich onderdeel en mede-eigenaar voelen.
• Waarbij experimenterend (en af en toe falend) vooruitkomen nodig is in een wereld waarin verandering de enige constante is.
• Door te ondernemen als een ecosysteem: in harmonie met de omgeving.

Arko van Brakel biedt je het fundament voor een wendbare, weerbare, toekomstbestendige organisatie.

Mis het niet! Meld je aan, kijk mee, en stel je vraag aan Arko!

Over de spreker
Arko van Brakel is ondernemer pur sang, inspirator en bestseller auteur. In zijn lezingen, workshops en als dagvoorzitter zet Arko aan tot actie. Hij leert zijn publiek om talenten, competenties en gedachten op de juiste manier in te zetten en hierdoor adequaat te reageren met de innovaties, disrupties en veranderingen die de wereld nodig heeft. Hij is medeoprichter van één van de eerste commerciële internetbedrijven in Nederland, EuroNet Internet. Daarna volgden diverse ondernemingen waaronder Semco Style Institute bv, waar hij als mede-oprichter nog steeds nauw bij betrokken is. Hij deelde zijn expertise in de boeken: Nieuwe Helden, Iedereen Ondernemer en Ondernemen met Lef en Ondernemen met Impact.

Meer informatie over zijn boeken op Businezz.nl.

donderdag

7

mei 2020

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.