Terug Hulp nodig
655 keer bekeken

Ben Tiggelaar in gesprek met Henry Mintzberg

Free webinar | Leren van de pandemie: over het vinden van een nieuwe balans in maatschappij en organisaties

Wereldwijd zitten we middenin een pandemie. Onze maatschappij, onze organisaties en onze leiders moeten zich razendsnel aanpassen. Is dit het begin van vele grote veranderingen die we zó hard nodig hebben?

In dit webinar deelt Henry Mintzberg, in gesprek met Ben Tiggelaar, zijn ideeën over een bottom-up aanpak van de grote wereldwijde problemen. Van de pandemie tot klimaatverandering en de druk op de democratie, tot de disbalans van onze samenleving en onze instituten.

Eenvoudige oplossingen bestaan niet. Wat is nodig? Wereldwijde hervormingen om onze organisaties, onze samenleving en onze individuen weer in evenwicht te brengen. De crisis haalt het beste en het slechtste van regeringen, organisaties en individuen naar boven. Mintzberg belicht beide kanten en deelt zijn inzichten hoe we samen beter en sterker uit deze wereldwijde crisis kunnen komen.

Met grote trots presenteert Management Impact Academy dit webinar op 19 mei van 16.00 tot 17.00 uur, tussen de grote managementdenker Henry Mintzberg en gedragswetenschapper en bestseller auteur Ben Tiggelaar.

Meld je gratis aan. Al meer dan 2000 deelnemers, laatste plaatsen, vol=vol!

 

Over Henry Mintzberg

De Canadese organisatiedeskundige Henry Mintzberg geniet internationale bekendheid; zijn boeken zijn voor velen verplichte lectuur - zijn seminars worden druk bezocht. Hij promoveerde in 1968 aan het Massachusetts Institute of Technology. Momenteel is hij professor in de managementstudies aan McGill University, Montreal. Zijn laatst vertaalde boek in het Nederlands heet 'Mintzberg in essentie; 42 korte verhalen voor de manager'.

Over Ben Tiggelaar

Ben Tiggelaar is onafhankelijk gedragswetenschapper en auteur. Hij studeert al ruim dertig jaar op leiderschap en verandering. Hij promoveerde op onderzoek naar gedragsverandering in organisaties en doceert aan verschillende business-schools in binnen- en buitenland. Ben schreef meerdere bestsellers en schrijft wekelijks een column in NRC Handelsblad over werk en management.

 

 

 

Contact met ons? Mail naar: events@managementimpact.nl of ga naar www.managementimpact.nl.

dinsdag

19

mei 2020

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.