Terug Hulp nodig
453 keer bekeken

Digitale groepsdynamiek

Free webinar | Monique Bekker
Digitale groepsdynamiek

‘Hallo, zien (en horen) jullie mij?’ Veel van deze zinnen worden uitgesproken bij de opstart van een digitale groep. Meer dan ooit is verbondenheid belangrijk. Zonder verbondenheid kun je letterlijk niet meedoen aan de bezigheden van de groep. Daarnaast hoor je  er niet bij en kun je weinig tot geen geen invloed uitoefenen. In de digitale groep is oog voor groepsdynamiek natuurlijk belangrijk, maar ook wanneer we weer in live groepen werken, is herkennen van thema’s als erbij horen, invloed uitoefenen en verbonden zijn, essentieel voor een goede dynamiek. Voorbeelden zijn: hoe zorg je voor een goede opstart van een groep? Hoe beweeg je je tussen leiding geven en begeleiden? En hoe ga je om met weerstand, conflicten en groepsdruk? Monique Bekker wil daarnaast vooral meedenken over door jou gestelde vragen uit je eigen praktijk. 

Op woensdag 20 mei van 10.00 tot 11.00 uur geeft Monique Bekker een webinar over digitale groepsdynamiek. Omdat veel mensen momenteel in digitale groepen doorbrengen, wordt er aandacht besteed aan het omgaan met specifieke groepsdynamische situaties in digitale groepen. Deelnemers aan het webinar kunnen daar specifieke vragen over stellen.

Meld je gratis aan!
Doe live mee, deel ervaringen met anderen en stel je vragen aan Monique.

Over de spreker
Monique Bekker  is sociaal psycholoog, arbeid en organisatie-psycholoog en opleider binnen onderwijs en zorg. Daarnaast is zij docent, assessor, trainer, begeleider en ACT Therapeut/Trainer. Zij heeft haar expertise opgebouwd door jarenlang te werken als docent(opleider), trainer en coach binnen het mbo, het hbo en het wo. Met veel plezier én kunde verricht zij haar werkzaamheden altijd op de snijvlakken van (leuker) lesgeven, begeleiden en groepsdynamica. Sinds 2010 werkt zij als zelfstandige vanuit haar bedrijf BOP Advies. Meer informatie leest u op haar website www.bopadvies.nl. Onlangs verscheen bij Boom hoger onderwijs de tweede druk van haar succesvolle uitgave Groepsdynamica: werken in en met groepen.

woensdag

20

mei 2020

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.