Terug Hulp nodig
322 keer bekeken

Op onderzoek met Nel Verhoeven

Free webinar | Nel Verhoeven
Op onderzoek met Nel Verhoeven

Het grote voordeel van kwalitatief onderzoek is dat je de diepte in kunt! In haar nieuwste boek Thematische analyse presenteert Nel Verhoeven een systematische tool voor het analyseren van kwalitatieve gegevens uit diverse bronnen, zoals interviews, documenten en audio- en videomateriaal.

In dit webinar legt bestsellerauteur Nel Verhoeven uit wat thematische analyse is en hoe deze kwalitatieve onderzoekstool is in te zetten. Hoe vat je kwalitatieve data samen in codes en thema’s? Op welke wijze breng je verbanden aan? En hoe interpreteer je deze thema’s en de structuur ervan? Nel Verhoeven laat je zien hoe je je materiaal kunt duiden, en het verhaal erachter kunt vertellen. Ook gaat ze in op de voor- en nadelen van dit type onderzoek ten opzichte van andere (kwantitatieve en kwalitatieve) onderzoeksmethodieken.

Meld je gratis aan, doe live mee en stel je vragen aan Nel. 

De webinar in het kort
- Donderdag 28 mei 
- Van 15.00 - 16.00 uur
- Voor elke onderzoeker, docent en student, die meer wil weten over voordelen en uitvoering van de kwalitatieve onderzoeksmethodiek thematische analyse
- Gratis webinar


Over de spreker

Nel Verhoeven is auteur en onafhankelijk senior onderzoeksconsultant. Met meer dan 200.000 verkochte exemplaren van het boek Wat is onderzoek? is zij inmiddels een begrip in de sector.Verhoeven heeft veel ervaring opgebouwd als onafhankelijk sociologisch onderzoeker, statisticus en docent. In 2009 is ze aan de Universiteit Utrecht gepromoveerd op het gebied van statistiekonderwijs. Ze adviseert en begeleidt bij (praktijk)onderzoek. Ook geeft ze lezingen, workshops en cursussen.

donderdag

28

mei 2020

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.