Terug Hulp nodig
127 keer bekeken

Van lijden naar leiden

Free webinar | Joseph Oubelkas
Van lijden naar leiden

Joseph Oubelkas zat 1.637 dagen onterecht vast in verschillende Marokkaanse gevangenissen. Een ervaring met grote impact waar hij sterker, veerkrachtiger en positiever uit is gekomen.  

In dit webinar zoomt Joseph met zijn ervaringen in op mentale overlevingskracht en laat zien hoe wezenlijk dat is voor organisaties, ondernemers en managers.Hij heeft al veel organisaties, studenten en professionals geraakt door zijn ervaringen en visie met hen te delen. Hoe hardvochtig, getralied of gepantserd de omstandigheden ook lijken te zijn: je hebt altijd een eigen keuze hoe je hiermee omgaat, jíj bepaalt!

De volgende onderwerpen komen aan bod:
- Persoonlijk leiderschap | leiding geven aan jezelf, je werk, je omgeving en je leven 
- Mindset | hoe maak je er het beste van, hoe blijf je gemotiveerd en waar leg je je focus?
- Vertrouwen | empathisch leidinggeven op afstand
- Inclusie | heb lef om andere geluiden te waarderen en te omarmen 

Leer van de lessen van Joseph en ervaar dat er meer mogelijk is dan je ooit zelf dacht.Dit webinar zet je aan het denken, maakt je bewuster en geeft een enorme energieboost.

Meld je gratis aan, doe live mee en stel je vragen aan Joseph!

Het webinar in het kort:
- Dinsdag 16 juni
- Van 15.00 - 16.00 uur
- Voor iedereen die wil denken in mogelijkheden i.p.v. onmogelijkheden
- Gratis webinar 

Over Joseph
Joseph Oubelkas is spreker en auteur. Hij inspireert, ontroert en verbindt als energieke spreker. Hij spreekt levendig, met passie, enthousiasme en zelfs humor over zijn levens veranderende ervaring na zijn onterechte gevangenschap in verschillende Marokkaanse gevangenissen. Onlangs verscheen de 22e druk van het boek ‘400 brieven van mijn moeder’ dat hij hierover schreef en de 8e druk van zijn tweede boek ‘Gezondheid, Liefde, Vrijheid’ over het leven na gevangenschap.

dinsdag

16

juni 2020

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.