Terug Hulp nodig
264 keer bekeken

Psychologische Veiligheid – De sleutel tot succesvolle teams

Free webinar | Hans van der Loo & Joriene Beks
Psychologische Veiligheid – De sleutel tot succesvolle teams

Hoe creëer je een psychologisch veilig klimaat in teams en organisaties? Hoe zorg je ervoor dat mensen zich thuis voelen? Dat ze hun mond open doen wanneer het erom spant? Dat ze voor gemaakte fouten uit durven te komen? Dat ze bereid zijn om nieuwe en afwijkende ideeën in te brengen? En dat ze zich verantwoordelijk voelen voor een positieve sfeer? In hun boek ‘Psychologische Veiligheid’ leggen Hans van der Loo en Joriene Beks op basis van gedegen kennis en jarenlange praktijkervaring haarfijn uit hoe je met een hands-on benadering grip op dit relatief ongrijpbare thema kunt krijgen.

Dit kun je verwachten in het webinar:
-        Inspirerende voorbeelden en praktisch toepasbare inzichten
-        Concrete tips om psychologische veiligheid te vergroten
-        Antwoord op jouw vragen

Onmisbaar voor:
Teamleden, teamleiders, scrumleiders, managers van hoog tot laag, professionele coaches, trainers en adviseurs – kortom voor iedereen die meer uit teams wil halen.

Over de sprekers:
Hans van der Loo is medeoprichter van EnergyFinder en auteur van meerdere managementbestsellers op het gebied van visie (Kus de visie wakker, Musk Mania) en energieke werkculturen (Werkvuur).

Joriene Beks is expert in het creëren van psychologische veiligheid. Gebruikmakend van haar ruime praktijkervaring weet zij mensen en teams op onderbouwde, bevlogen én nuchtere wijze hiertoe in beweging te zetten.

Hans en Joriene schreven samen het boek Psychologische veiligheid (verschijning 9 juni 2020).

dinsdag

23

juni 2020

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.