Terug Hulp nodig
723 keer bekeken

Online werkvormen: maak online bijeenkomsten effectief en energiek

Free webinar | Sasja Dirkse en Lotte Bons
Online werkvormen: maak online bijeenkomsten effectief en energiek

In dit gratis webinar laten werkvormenexperts en bestsellerauteurs Sasja Dirkse en Lotte Bons je zien hoe je effectief en interactief online samenwerkt, doceert of vergadert.

Werken en leren op afstand is sinds de Coronacrisis niet meer weg te denken uit ons bestaan; vergaderen doen we standaard achter ons scherm en online onderwijs is de nieuwe norm. De technische kant van online samenwerken hebben we inmiddels wel onder de knie, maar we hebben allemaal ondervonden dat de effectiviteit en interactiviteit van online meetings stukken beter kan.

Sasja Dirkse en Lotte Bons helpen je hierbij! Ze laten je in dit gratis webinar een aantal praktische online werkvormen zien waarmee jij online meetings meteen efficiënter, effectiever en energieker maakt. Of je nu docent, leidinggevende, professional of coach bent; met de werkvormen van Sasja en Lotte wordt online vergaderen, coachen en doceren zowaar (bijna) leuk!

Webinar in het kort:
- Donderdag 2 juli
- Van 15.00 – 16.00 uur
- Voor iedereen die online meetings efficiënter, effectiever en energieker wil maken.
- Gratis


Over de sprekers

Sasja Dirkse vormt samen met Angela Talen de directie van 2KNOWHOW. Dit bureau ondersteunt organisaties bij het vormgeven van leren enwerken. Het bureau traint en coacht managers, projectleiders en teams en regisseert cultuurverandering, zowel bij de overheid als in het bedrijfsleven. Sasjais co-auteur van o.a. Het Groot Online Werkvormenboek, dat 21 juli 2020 verschijnt.

Lotte Bons is als trainer en coach bij 2KNOWHOW betrokken bij diverse online leiderschaps-, opleidings- en verandertrajecten. In een redactierol is zij betrokkengeweest bij het Groot Online Werkvormenboek.

donderdag

2

juli 2020

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.