Terug Hulp nodig

Meijburg Eindejaarsbijeenkomst 2020

2020 is misschien wel het meest uitdagende jaar van onze moderne tijd. Wij waarderen uw vertrouwen in Meijburg & Co des te meer en zijn dan ook verheugd dat u zich wilt aanmelden voor onze online eindejaarsbijeenkomst. 

Aan de vooravond van een nieuw en spannend jaar kijken wij graag samen met u vooruit. In een livesessie praten wij u kort bij over de belangrijkste fiscale en juridische ontwikkelingen van dit moment. Via een chatfunctie kunt u zelf live vragen stellen aan onze specialisten.

Borrelbox
Helaas kunnen we elkaar dit jaar niet fysiek ontmoeten en bijpraten. Om online ook een beetje van deze gezelligheid te creëren, bieden wij u een borrelbox aan. Deze box wordt bij u bezorgd, zodat we toch samen (online) het glas kunnen heffen. 

Door de grote vraag naar Borrelboxen zijn deze helaas niet meer te bestellen.

Inhoudelijke video’s
Na afloop van de bijeenkomst krijgt u toegang tot een serie inhoudelijke video’s over onder andere de noodmaatregelen, baangerelateerde investeringskorting (BIK), btw, corporate tax, transfer pricing, dividend- en bronbelastingen, fiscaliteit en duurzaamheid, legal en people services. Zo kunt u zelf bepalen welk onderwerp u interessant vindt en dit bekijken waar en wanneer u wilt.


 

woensdag

9

december 2020

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.