Het laatste webinarnieuws

OnlineSeminar wenst u...

Het beschermen van de data die het OnlineSeminar webinar platform verzameld heeft onze hoogste prioriteit. Ons beleid is erop gericht om klanten en andere belanghebbende zo goed mogelijk te beschermen tegen alle bedreigingen. Met het behalen van de ISO 27001 certificering, onderstreept OnlineSeminar te voldoen aan de internationale eisen van informatiebeveiliging.

UMC Utrecht organiseert online lezingen waarvoor zij het webinar platform van OnlineSeminar inzetten. Onlangs spraken zij over de mogelijkheden over genetische testen bij een kinderwens. Wat willen we wel of niet weten? En hoe ver zijn we bereid te gaan voor een gezond kind.

Door een webinar te gebruiken voor uw online productpresentatie bent u in staat om rechtstreeks met u doelgroep te communiceren. Onlangs organiseerde toetsorganisatie CITO een webinar om vernieuwde toetsen voor het onderwijs toe te lichten aan potentiele afnemers waarbij zij handig gebruik maakte van veel van de functionaliteiten die het OnlineSeminar platform biedt.

Door jarenlange ervaring met veel verschillende webinars beschikt ons supportteam over een schat aan kennis die u kunt gebruiken bij de organisatie van een succesvol webinar. Het is aan te raden om tijdig te beginnen met de voorbereiding van een webinar. Bedenk wat u wilt vertellen, aan wie en wat u daarmee wilt bereiken en verzin een uitnodigende titel.

Maak net als RTL Z een interactief tv-programma en speel in op de actualiteit. Met een interactieve uitzending via het OnlineSeminar webinar platform kunt u perfect inspelen op de actualiteit en weet u wat er daadwerkelijk speelt bij uw kijkers. Dat kan door o.a. gebruik te maken van de chatfunctionaliteit en door het stellen van poll vragen.

Het webinar platform van OnlineSeminar is op veel verschillende manieren inzetbaar. Zo organiseerde Zeeman onlangs een online workshop “Fluffy sokken breien” in samenwerking met de dames van Club Geluk. Tijdens de workshop stroomden de vragen van deelnemers via de chatfunctionaliteit binnen. Een goed voorbeeld van de interactie die het OnlineSeminar webinar platform biedt.

Een webinar is zeer geschikt voor trainings- en bijscholingsdoeleinden. Het is een efficiënt middel om online kennis te delen om vervolgens direct erna de opgedane kennis bij deelnemers te toetsen. Er kunnen verschillende criteria worden opgesteld waaraan moet worden voldaan voor accreditatie. De administratie en het nakijkwerk neemt de webinar software u geheel uit handen.

We kunnen niet meer onder een cross-mediale benadering van kijkers en lezers uit. Door een gedegen platform in te richten met een breed scala aan artikelen, social media, blogs, vlogs, de mogelijkheid om programma’s terug te kijken en interactieve webinars te organiseren, kunt u een grotere groep mensen aan uw merk of bedrijf binden.

Uw identiteit, uw uitstraling is belangrijk voor u. Dat begrijpen wij als geen ander. Wanneer u gebruik maakt van het OnlineSeminar webinar platform zorgen wij ervoor dat uw online presentatie geheel in uw eigen huisstijl wordt uitgezonden. Zo komt uw bericht op de best mogelijke en meest persoonlijke manier bij uw doelgroep terecht.