Nieuws

vrijdag 24 mei 2019

5 innovaties voor een betere webinarbeleving

Onze Research & Development-afdeling draait ook in 2019 op volle toeren! Met deze vijf veelbelovende projecten maken we uw webinarbeleving nog beter.


1. Sneller en beter editen


Hoe kunt u (nog) meer rendement uit uw webinars halen? Onze nieuwe bewerkingssoftware geeft u de volledige vrijheid om de hoogtepunten van een webinar uit te lichten. De webinar-editor maakt het mogelijk om eerder opgenomen webinars eenvoudig te bewerken. Deze mini-webinars kunnen vervolgens effectief worden ingezet in marketingcampagnes en makkelijk binnen uw organisatie gedeeld worden.

2. Een vertrouwde omgeving voor uw bezoekers


De veiligheid van online persoonsgegevens is een zorg die we met elkaar delen. We hebben er daarom hard aan gewerkt om nu alle webinars afgeschermd uit te kunnen zenden op een subdomein van uw eigen website. Bovendien laten resultaten zien dat een vertrouwde url bijdraagt aan betere branding én zorgt voor een vloeiende gebruikerservaring. De kijker navigeert na uw webinar immers verder binnen dezelfde website-omgeving.

3. Kennis voor een specifieke doelgroep


Webinars zijn een gewaardeerd middel om kennis over te brengen. U kunt uw autoriteit in een domein nog verder uitbouwen door relevante informatie voor een specifieke groep gebruikers bij elkaar te brengen in een kennisportaal. In 2018 hebben we in samenwerking met onze farmaceutische partners een aantal interactieve portalen opgeleverd. In 2019 gaan we meer kennisportalen ontwikkelen. Kunnen we u ook helpen om de expertise en vakbekwaamheid van uw organisatie te versterken?

4. Vereenvoudiging voor de gebruiker


We zijn trots op de vele functionaliteiten die het OnlineSeminar-platform biedt, maar begrijpen ook dat dit de Admintool in gebruik soms onnodig complex heeft gemaakt. Het inboeken van een webinar wordt voortaan net zo eenvoudig als het boeken van een vliegticket. Bovendien maken we alle webinarstatistieken nog sneller inzichtelijk, zodat u kwalitatieve leads zo snel mogelijk om kunt zetten in kansen voor uw organisatie.

5. Veilige embeddable webinarplayer


Steeds vaker ontvingen we de vraag om de webinarplayer ook op andere kanalen te kunnen embedden. Onze nieuwe webinarplayer maakt het mogelijk, uiteraard zonder aan beveiliging en functionaliteit in te boeten. U kunt al uw webinars voortaan veilig integreren op eigen websites, portalen of partnersites, met dezelfde hoogwaardige beleving als voorheen.

0 Comments

Categories: Algemeen nieuwsNumber of views: 781

Tags: R&D