Algemeen nieuws

Algemeen webinar nieuws van OnlineSeminar.

Een webinar is zeer geschikt voor trainings- en bijscholingsdoeleinden. Het is een efficiënt middel om online kennis te delen om vervolgens direct erna de opgedane kennis bij deelnemers te toetsen. Er kunnen verschillende criteria worden opgesteld waaraan moet worden voldaan voor accreditatie. De administratie en het nakijkwerk neemt de webinar software u geheel uit handen.

We kunnen niet meer onder een cross-mediale benadering van kijkers en lezers uit. Door een gedegen platform in te richten met een breed scala aan artikelen, social media, blogs, vlogs, de mogelijkheid om programma’s terug te kijken en interactieve webinars te organiseren, kunt u een grotere groep mensen aan uw merk of bedrijf binden.

Uw identiteit, uw uitstraling is belangrijk voor u. Dat begrijpen wij als geen ander. Wanneer u gebruik maakt van het OnlineSeminar webinar platform zorgen wij ervoor dat uw online presentatie geheel in uw eigen huisstijl wordt uitgezonden. Zo komt uw bericht op de best mogelijke en meest persoonlijke manier bij uw doelgroep terecht.

Staatssecretaris Dijksma van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu (verkeer) heeft een proef aangekondigd waarbij zij ambtenaren adviseert de spits te vermijden om de ochtenddrukte beter te spreiden. Het gevolg hiervan is dat vergaderingen inplannen een grotere uitdaging wordt omdat medewerkers minder vaak op hetzelfde moment aanwezig zijn. Het voordeel van webinars is dat deelnemers vanaf iedere locatie een presentatie kunnen volgen.

On-site events en webinars (online events); er zijn zeker verschillen, maar er zijn ook veel overeenkomsten. En waarom zou u dan niet het beste van twee werelden combineren?! Door middel van een registratie van uw on-site evenement in combinatie met een uitzending van een interactief live webinar, kunnen deelnemers vanaf een andere locatie toch deelnemen. En bereikt u een groter publiek.

Het is (bijna) september; de zomervakantie is voorbij en het is tijd om nieuwe ideëen, plannen of producten breed te delen door middel van een webinar. De mogelijkheden van een webinar zijn eindeloos en daarom beschikt OnlineSeminar over vijf verschillende webinar studio's, om aan al uw wensen te kunnen voldoen.

Uw webinar kan blijvend uw boodschap verspreiden en data verzamelen over uw publiek wanneer u gebruik maakt van de follow-up e-mails die vanuit het OnlineSeminar platform gestuurd kunnen worden. Lees verder hoe u gebruik kunt maken van deze extra contactmomenten.

De mens houdt niet van veranderingen. Maar zonder verandering staan we stil en voor een bedrijf kan dat schadelijk zijn. Hoe kunt u helder communiceren met uw medewerkers over de aanstaande veranderingen? En als u dat doet welke positieve effecten kunt u verwachten? Organiseer een webinar en communiceer professioneel met uw doelgroep.

Geeft u webinars met een informatief onderwerp of premium karakter dat interessant is voor een grote doelgroep of gedurende een langere periode? Dan is het aanbieden van het webinar tegen betaling zeker het overwegen waard.

Goed presenteren voor een camera is een uitdaging! OnlineSeminar organiseert regelmatig sprekerstrainingen die bijdragen aan een kwalitatief beter webinar en een prettige presentatie ervaring voor zowel presentatoren als deelnemers aan het webinar.