Algemeen nieuws

Algemeen nieuws over OnlineSeminar

On-site events en webinars (online events); er zijn zeker verschillen, maar er zijn ook veel overeenkomsten. En waarom zou u dan niet het beste van twee werelden combineren?! Door middel van een registratie van uw on-site evenement in combinatie met een uitzending van een interactief live webinar, kunnen deelnemers vanaf een andere locatie toch deelnemen. En bereikt u een groter publiek.

Het is (bijna) september; de zomervakantie is voorbij en het is tijd om nieuwe ideëen, plannen of producten breed te delen door middel van een webinar. De mogelijkheden van een webinar zijn eindeloos en daarom beschikt OnlineSeminar over vijf verschillende webinar studio's, om aan al uw wensen te kunnen voldoen.

Uw webinar kan blijvend uw boodschap verspreiden en data verzamelen over uw publiek wanneer u gebruik maakt van de follow-up e-mails die vanuit het OnlineSeminar platform gestuurd kunnen worden. Lees verder hoe u gebruik kunt maken van deze extra contactmomenten.

De mens houdt niet van veranderingen. Maar zonder verandering staan we stil en voor een bedrijf kan dat schadelijk zijn. Hoe kunt u helder communiceren met uw medewerkers over de aanstaande veranderingen? En als u dat doet welke positieve effecten kunt u verwachten? Organiseer een webinar en communiceer professioneel met uw doelgroep.

Geeft u webinars met een informatief onderwerp of premium karakter dat interessant is voor een grote doelgroep of gedurende een langere periode? Dan is het aanbieden van het webinar tegen betaling zeker het overwegen waard.

Goed presenteren voor een camera is een uitdaging! OnlineSeminar organiseert regelmatig sprekerstrainingen die bijdragen aan een kwalitatief beter webinar en een prettige presentatie ervaring voor zowel presentatoren als deelnemers aan het webinar.

Beroepsvereniging NVFM heeft OnlineSeminar gepresenteerd als nieuwe partner. De NVFM biedt een stimulerend netwerk waarbij zij mensen samenbrengt. OnlineSeminar ondersteunt de samenwerkende NVFM leden bij het online overbrengen van relevante en hoogwaardig kennis door de inzet van haar webinar platform.

Bespaar reistijd en kosten met een webinar van OnlineSeminar. Wat is een webinar? Bekijk onze explanimation video!

RO-wat? Rendement op investering of Return on investment, betekent het letterlijk. Het is een veelgebruikte term om aan te duiden of het zin heeft om uw marketingbudget te spenderen aan bepaalde tools of kanalen, of niet. Waaronder bijvoorbeeld webinars. Want een webinar organiseren vraagt om een bepaalde investering. Een investering in tijd en in geld. Is dat het waard? En hoe ...

De farmaceutische industrie probeert met man en macht het hoge tempo van de technologische ontwikkelingen bij te houden. Mobiele communicatie, de cloud, big data, en ‘the Internet of things’. De digitale revolutie is onomkeerbaar, ook in de gezondheidszorg. De media, retail en financiële industrie transformeerden eerder al door technische innovatie. De farma industrie is nu aan ...