Nieuws

Bied uw webinar aan tegen betaling met een webinar webshop in eigen huisstijl

Geeft u webinars met een informatief/leerzaam onderwerp? Of online seminars met een premium karakter die interessant zijn voor een grote doelgroep of gedurende een langere periode? Dan is het aanbieden van het webinar tegen betaling zeker het overwegen waard!

Verschillende webinar toepassingen
Webinars tegen betaling kunnen in verschillende gevallen een uitkomst bieden. Denk bijvoorbeeld aan een van de volgende toepassingen:

E-learning platform
Een webinar is een uiterst efficiënt middel om kennis te delen. U bespaart niet alleen kosten, maar ook (reis)tijd. Niet alleen voor uzelf maar ook voor uw deelnemers. U geeft uw college aan enkele duizenden deelnemers tegelijk, vanaf één locatie. De deelnemers volgen het college waarvandaan en wanneer zij dat willen. Na afloop van de live uitzending, kan het college on demand teruggekeken worden.

Premium lezingen of bijeenkomsten
Het type webinar dat voor dit soort bijeenkomst geschikt is, is een zogeheten “gesloten webinar”. Dit type webinar is alleen toegankelijk voor genodigden zodat u op een veilige manier vertrouwelijke informatie kunt delen. Waar ter wereld uw publiek zich ook bevindt.

Online cursuspakket met toetsing en accreditatie
Wanneer u lesgeeft via een webinar, kunt u in ons platform aangeven waar deelnemers aan moeten voldoen om te kunnen slagen. Denk daarbij aan een minimaal aanwezigheidspercentage. Daarnaast kunt u zowel een toetsmodule als pollvragen inzetten als toetsinstrument.

Uw eigen webinar webshop!
Het OnlineSeminar platform biedt u de mogelijkheid webinars tegen betaling te organiseren en aan te bieden in uw eigen webinaromgeving. Deze webshop betaalmodule is volledig geïntegreerd in u eigen omgeving en valt daarmee onder uw huisstijl.

OnlineSeminar betaalmodule
De betaalmodule is in te richten naar verschillende prijsmodellen. U kunt uw webinars op drie manieren aanbieden:

  • per stuk;
  • per bundel;
  • per abonnement.

Uw betaalde en onbetaalde webinars komen gezamenlijk in uw eigen webinaroverzicht te staan.

Snel en eenvoudig betalen
Via iDeal kunnen deelnemers (zakelijk of privé) snel, veilig en eenvoudig afrekenen. De betaling van uw webinars wordt afgehandeld door Ingenico ePayments (voorheen Ogone), een betrouwbare wereldwijd erkende betalingsservice.

Wilt u meer weten over het aanbieden van webinars tegen betaling neem dan contact op met uw accountmanager of bel +31 (0)20 845 7405 voor een passende oplossing.

0 Comments

Categories: Algemeen nieuws, Webinar softwareNumber of views: 21

Tags: