Nieuws

Live webinar door Boston Scientific vanuit Londen | Ronde Tafel sessie

OnlineSeminar verzorgde live vanuit Londen een educare webinar van Boston Scientific waarbij drie gerenommeerde professoren en onderzoekers binnen het specialisme Cardiologie spraken over de (on)mogelijkheid om op afstand het hartfalen van patiënten te kunnen managen.

Ronde Tafel sessie Boston Scientific
Boston Scientific is een ontwikkelaar, fabrikant en marketeer van medische hulpmiddelen en wil door middel van innovatieve medische oplossingen de gezondheid van patiënten wereldwijd verbeteren. Op maandagavond 26 juni jongstleden organiseerden zij een Ronde Tafel sessie om met vakgenoten over de hele wereld te kunnen praten over de mogelijkheden van het op afstand kunnen managen van hartfalen bij patiënten om daarmee ziekenhuisopnames en sterfte te reduceren. Hierbij stelden de medici zich de vraag of het gestelde tot een mythe behoort of juist als werkelijkheid gezien kan worden. Een van de sprekers presenteerde een deel vanuit locatie Boston. Na de discussie startte een interactieve Q&A waaraan ook de externe spreker deelnam waarbij vakgenoten vragen konden stellen via de chat functionaliteit die het OnlineSeminar platform biedt.

Wereldwijde uitzending vanuit Londen
OnlineSeminar verzorgde vanuit Londen de uitzending van de sessie wereldwijd via haar webinar platform. Het webinar werd door vele health care professionals wereldwijd gevolgd. Na het live webinar zorgde het team van OnlineSeminar ervoor dat de Ronde Tafel sessie on-demand beschikbaar werd zodat vakgenoten die de live uitzending op dat moment niet konden volgen, het webinar op een later moment nog kunnen terugkijken.

Webinar voor alleen genodigden
De aanmeldingsprocedure op het OnlineSeminar webinar platform is voor Boston Scientific dusdanig ingericht dat slechts genodigden zich voor deelname aan het webinar konden aanmelden. Hierdoor is het voor Boston Scientific toch mogelijk om vertrouwelijke informatie met vakgenoten binnen hun doelgroep online over de hele wereld te delen.

Ook een webinar organiseren met sprekers vanuit verschillende locaties?

OnlineSeminar helpt u hier graag bij! Neem contact op met uw account manager, of bel +31 (0)20 8457405 voor meer informatie.

0 Comments

Categories: Webinar uitgelichtNumber of views: 20

Tags: