Nieuws

Externe kennisdeling via webinar

Informatie geven over de producten die u verkoopt is belangrijk. Immers hoe meer een (potentiële) klant weet van uw product, of over de laatste ontwikkelingen binnen uw bedrijf, hoe groter de kans dat deze klant overgaat tot actie.

Webinar als kennisdeling tool
Obvion Hypotheken maakte woensdag 6 maart gebruik van een webinar als kennisdeling tool om klanten te informeren over de mogelijkheden om de hypotheekrente te verlagen bij Obvion. Onder leiding van presentator Donatello Piras spraken de COO, en 2 medewerkers van afdeling services en het klant contact center over de mogelijkheden om de hypotheekrente te verlagen door o.a. extra af te lossen of de hypotheeksoort om te zetten.

Kijk hier het webinar "De hypotheekrente verlagen?"

Hoge respons
Op verschillende momenten in de presentatie werden de deelnemers door de presentator aangespoord om actief deel te nemen door vragen te stellen via de chat functionaliteit. Ruim 30% van de kijkers maakte hier dankbaar gebruik van, waarmee veelal een uitgebreide correspondentie plaatsvond. Dat het webinar inspeelde op een aanwezige behoefte is overduidelijk met een aanwezigheidspercentage van ruim 80% tot het einde van de uitzending! Het is dan ook niet verwonderlijk dat maar liefst 86% van de deelnemers heeft aangegeven in de toekomst nog eens een webinar te willen volgen.

Succesvol webinar door professionele aanpak
Dat het webinar zo succesvol is komt mede door de zeer professionele aanpak van het webinar-team van Obvion Hypotheken. Zo werd er een script geschreven en is er tijdig op zoek gegaan naar een presentator die pastte bij het bedrijf en de boodschap die men wilde overbrengen. Hierdoor was er tijdens de live uitzending een aangename wisseling tussen presentator en sprekers en was er ruimte voor het behandelen van vragen van deelnemers.

Daarnaast werd er volop gebruik gemaakt van de functionaliteiten die het webinar platform van OnlineSeminar biedt, waaronder:

  • Chat
  • Poll vragen
  • Tonen van video tijdens presentatie
  • Enquête

Wilt u meer weten over externe kennisdeling via een webinar, neem dan contact met ons op!

0 Comments

Categories: Webinar uitgelichtNumber of views: 30

Tags: