Nieuws

Maak gebruik van een follow-up e-mail voor extra contactmomenten

Uw webinar is afgelopen en alles is goed gegaan. De presentator had de juiste toon te pakken, er waren veel deelnemers online en de statistieken van de presentatie zien er goed uit. Iedereen gaat tevreden naar huis en dat was het dan, toch?

Vergeet de follow-up e-mail niet!

Extra contactmomenten door gebruik te maken van follow-up e-mail
Door uw deelnemers een follow-up e-mail te sturen, heeft u nog extra contactmomenten met uw publiek. Als u ervoor heeft gekozen om een terugkijk-link bij ons af te nemen, kan uw webinar nog een jaar lang door een onbeperkt aantal deelnemers teruggekeken worden. Ideaal om uw boodschap verder te verspreiden en meer data van uw publiek te verzamelen.

Verschillende follow-up berichten mogelijk na uw webinar
Na afloop van het online seminar kunt u een e-mail sturen naar verschillende ontvangers. U kunt de follow-up e-mail sturen naar alle live deelnemers, naar de geïnteresseerden die uiteindelijk niet live hebben gekeken, of naar iedereen die zich heeft aangemeld voor het online seminar, ongeacht of ze live hebben deelgenomen. U kunt natuurlijk ook verschillende mails sturen. Zo kunt u de live deelnemers bedanken voor hun deelname en de geïnteresseerden uitnodigen om het webinar on demand nog eens te bekijken.

De standaard follow-up e-mail van OnlineSeminar bevat bovendien een button waarmee de ontvangers van uw e-mail het webinar heel eenvoudig terug kunnen kijken. De button komt namelijk direct uit bij het juiste seminar en de deelnemer is zelfs al ingelogd in zijn account. Zo krijgt u weer meer data, om uw statistieken nog completer te maken!

Eigen huisstijl mogelijk voor uw webinar en alle uitingen
De mail is volledig aan te passen naar uw wensen. U geeft uw tekst, afbeeldingen, links en dergelijke door aan onze supportafdeling en zij zetten de mail voor u klaar. De support-afdeling van OnlineSeminar zorgt er tevens voor dat de button in uw bedrijfskleur weergegeven wordt en uw logo staat bovenaan de mail. Als u hyperlinks in uw tekst verwerkt, kunnen deze ook in uw bedrijfskleur weergegeven worden.

Wilt u bij het volgende online seminar ook een follow-up e-mail versturen en meer contactmomenten creëren?

Vraag uw accountmanager dan om meer informatie of stuur de tekst naar de support-afdeling van OnlineSeminar!

0 Comments

Categories: Algemeen nieuwsNumber of views: 19

Tags: