Nieuws

Gebruik een enquête voor waardevolle feedback

Het supportteam van OnlineSeminar geeft ondersteuning bij de voorbereiding, invulling en uitzending van full service webinars. Door jarenlange ervaring met veel verschillende online seminars beschikt het team over een schat aan kennis. Waardevolle informatie die u kunt gebruiken bij de organisatie van een online presentatie. Maakt u al optimaal gebruik van alle interactie elementen die het OnlineSeminar webinar platform biedt?

Wilt u weten hoe de deelnemers van uw online seminar uw presentatie waarderen? Of in welke andere onderwerpen kijkers mogelijk geïnteresseerd zijn. Maak dan gebruik van een enquête!

Gebruik een enquête en verkrijg waardevolle feedback
webinars met enquêteMaar liefst zeventig procent van de webinar organisatoren bij OnlineSeminar maakt gebruik van een enquête.
Een enquête geeft u de mogelijkheid om deelnemers te vragen naar hun mening over bijvoorbeeld de inhoud van uw presentatie, of over de sprekers zelf.

OnlineSeminar biedt u standaard een algemene enquête, waarin deelnemers in acht vragen hun mening kunnen geven. Dit is een prettige mix van open en gesloten vragen. U kunt de enquête uiteraard volledig aanpassen naar uw eigen wensen.

enquête ingevuld direct na live webinarDe bereidheid om een enquete in te vullen is het hoogst bij live aanwezige deelnemers, zo’n 42%*.

NPS-score
Belangrijke data die u met de enquête o.a. kunt verzamelen is een NPS-score. Een belangrijke KPI voor veel ondernemingen om klanttevredenheid en klantloyaliteit te meten. Wanneer u regelmatig een interactieve online presentatie geeft zal de score een betrouwbare uitkomst geven en kunt u na een aantal uitzendingen bepalen welk percentage van de deelnemers uw detractors, passives en promoters zijn zodat u eventuele vervolgacties beter kunt afstemmen.

Rapportage
Direct na elk webinar is een rapportage beschikbaar waarin u precies kunt zien wat het aantal respondenten zijn (totaal en per vraag) en wat bijvoorbeeld het gemiddelde rapportcijfer is als antwoord op de gestelde vragen.

Wilt u ook graag gebruik maken van een enquête? Ons supportteam kan u helpen bij het samenstellen. Neem contact met ons op voor meer informatie!

*gemeten over ca. 50.000 gehouden enquêtes in 2017

0 Comments

Categories: Algemeen nieuwsNumber of views: 323

Tags: