Nieuws

ING sluit webinar-jaar af met vooruitblik op economie en beurs 2017

Voor een innovatieve bank als de ING is het organiseren van webinars inmiddels een vanzelfsprekendheid. ING wil graag op laagdrempelige en dynamische wijze haar kennis delen en in contact komen met de consument. Daarvoor zet ING regelmatig webinars in.

Nu het einde van het jaar nadert, is het tijd om vooruit te kijken. En daarom organiseerde ING op dinsdag 13 december jl. een webinar waarin de bank haar visie op de beurs en economie in 2017 presenteerde. Dit webinar geeft antwoord op vragen als: Wat kunt u van de beurs verwachten komend jaar? Gaat de obligatierente stijgen? Wat zou dat betekenen voor de verwachte rendementen op obligaties? En op vastgoed?

ING zet de geestelijk vader van ‘Beleggingsvisie 2017’ en hoofd ING Investment Office, Bob Homan en zijn team van experts in om de consument voor te bereiden op het nieuwe jaar. Iedereen kan het webinar kosteloos terugkijken.

Consumenten ervaren onzekerheid op de financiële markten, en zoeken houvast. De visie van een autoriteit als ING, over het voetlicht gebracht in een webinar, weet dit te bieden. De hoge mate van interactiviteit is vruchtbaar voor beide partijen. De consument krijgt antwoord op al haar vragen en de bank inzicht in de belevingswereld van (potentiële) klanten. Kortom, een win-win situatie.

Bekijk het webinar.

Sprekers:

  • Bob Homan, Hoofd ING Investment Office (Beleggingsvisie 2017)
  • Friso Rengers, Investment Manager ING
  • Peter beets, Directeur Private Banking ING
0 Comments

Categories: Webinar uitgelichtNumber of views: 19

Tags: