Nieuws

ISO-certificaat 27001 voor OnlineSeminar

Steeds meer organisaties zien het belang van interactieve online communicatie. Of het nu gaat om het communiceren met werknemers, het opleiden van cursisten, of het verspreiden van productinformatie; voor onze klanten is het OnlinSeminar webinar platform een onmisbare tool geworden.

Omdat het webinar platform van OnlineSeminar ongekende mogelijkheden tot interactie en dataverzameling biedt, heeft het beschermen van deze waardevolle data onze hoogste prioriteit. Het beleid van OnlineSeminar is erop gericht om onze klanten en andere belanghebbende zo goed mogelijk te beschermen tegen alle interne en externe, opzettelijke en onopzettelijke bedreigingen om zodoende continuïteit te waarborgen. Dat OnlineSeminar dit op de juiste wijze heeft ingericht blijkt uit het feit dat na een in- en extern controletraject van enkele maanden op 1 december 2017 een ISO 27001 certificaat is toegekend door Kiwa.

Over KIWA
Kiwa is een onafhankelijke organisatie die hooggekwalificeerde certificering verzorgt. Kiwa heeft jarenlange ervaring op het gebied van het certificeren van bedrijven en beoordeelt op basis van aangeleverde informatie of een organisatie voldoet aan de criteria voor ISO 27001 certificering. Kiwa creëert vertrouwen in een organisatie, producten, diensten, processen, managementsystemen en medewerkers door de kwaliteit van alles wat een bedrijf doet zichtbaar en meetbaar te maken.

Wat is een ISO 27001 certificering?
ISO 27001, ook bekend als de NEN-ISO/IEC 27001 norm, is een norm die organisaties in staat stelt om de informatiebeveiliging structureel vorm te geven om zo de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid, en integriteit van informatie te borgen.

ISO 27001 certificaatDe norm beschrijft de eisen en richtlijnen voor het opzetten, implementeren, gebruik, monitoring, evalueren, onderhouden, en verbeteren van een gedocumenteerd veiligheidssysteem, het Information Security Management System (ISMS), afgestemd op het zakelijke risico van de gehele onderneming of delen van de onderneming.

De norm is een uitstekend borgingsinstrument om de beveiliging te beheren en voortdurend te verbeteren.

Met het behalen van het ISO-certificaat 27001, onderstreept OnlineSeminar te voldoen aan de internationale eisen van informatiebeveiliging. Zij beheerst het informatieproces en heeft gegevens van haar klanten goed beveiligd!

Neem contact met ons op voor meer informatie over het ISO-certificaat 27001.

0 Comments

Categories: Algemeen nieuwsNumber of views: 245

Tags: