Nieuws

Nieuw: aantal herkansingen instellen bij toets

Binnen het OnlineSeminar platform is het mogelijk om de deelnemers na afloop van uw presentatie een toets te laten maken. Dat maakt dat het platform zeer geschikt is voor trainings- en bijscholingsdoeleinden.

U kunt verschillende criteria opstellen, waaraan moet worden voldaan om in aanmerking te komen voor accreditatie om vervolgens een certificaat van deelname of PE-punten te kunnen ontvangen. Het wordt door deelnemers zeer op prijs gesteld wanneer zij de mogelijkheid hebben om meerdere keren te kunnen herkansen.

Het is nu mogelijk om het aantal herkansingen in te stellen bij een toets!

Aantal herkansingen per webinar instellen
U kunt nu per webinar instellen hoe vaak een deelnemer de toets mag herkansen. Wanneer u instelt, of door ons Support team laat instellen, dat een deelnemer twee maal mag herkansen dan kan hij of zij de toets in totaal 3 keer maken. Als het examen dan nog niet gehaald is, kunt u een deelnemer verplichten het seminar opnieuw te bekijken. Daarna kan hij of zij opnieuw gebruik maken van het aantal ingestelde herkansingen.

Het aantal herkansingen kan op ieder moment worden aangepast. Zowel vooraf aan de online training als achteraf wanneer de terugkijkversie van uw e-learning webinar online staat. Wanneer de deelnemer alle herkansingen heeft gebruikt en het seminar opnieuw bekijkt, wordt zijn toets-data gereset. Alle andere deelnemeractiviteiten die hebben plaatsgevonden blijven bewaard.

Wilt u meer weten over toetsen na een webinar, lees dan het artikel:
Online webinar als toetsingsinstrument!

Toepassingen van onze toetsings- en accreditatiemodule:

  • e-learning totaalplatform
  • online cursuspakket met toetsing en accreditatie
  • online PE-accreditatie
  • webinar integratie met offline leren

Heeft u vragen over het aantal herkansingen instellen of over het gebruik maken van een toets na een webinar? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

0 Comments

Categories: Webinar softwareNumber of views: 185

Tags: