Nieuws

OnlineSeminar Internationaal

Voor uw internationale bedrijf bent u altijd op zoek naar de meest professionele, maar tegelijkertijd meest efficiënte wijze om met uw cliënten, prospects, collega’s en teamleden in contact te treden, zonder dat dit aan landsgrenzen gebonden is.

OnlineSeminar is een internationaal opererende onderneming die via haar online platform bedrijven ongekende internationale mogelijkheden tot interactieve communicatie en dataverzameling biedt. Met een hoofdkantoor in Amsterdam, vestigingen in Brussel en Madrid en een mobiele studio die al veel andere locaties in Europa en daarbuiten heeft aangedaan wordt de global footprint groter en groter.

OnlineSeminar kantoren in Amsterdam, Brussel en Madrid
Het hoofdkantoor gevestigd in de hoofdstad van Nederland biedt niet alleen ruimte aan sales-, support- en technische medewerkers maar huisvest ook een volledig ingerichte studio voor klanten die gebruik willen maken van onze full service faciliteiten. Daarnaast maakt OnlineSeminar gebruik van meerdere externe partner studio’s in onder andere mediastad Hilversum en Zoetermeer. Zo zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven binnen en buiten de randstad.

Voor bedrijven gevestigd in het zuiden van Nederland is het ook mogelijk om gebruik te maken van de studio in het kantoor in Brussel waar van exact dezelfde faciliteiten gebruik gemaakt kan worden onder leiding van een even enthousiast team.

Vanuit het kantoor in Madrid worden Spaanstalige klanten bediend en worden vanuit alle vestigingen nieuwe markten aangeboord.

Mobiele studio
Passen deze studio’s niet bij uw communicatie evenement of bevindt uw kantoor of congres zich op een andere plek in de wereld dan kan onze mobiele studio ingezet worden en komt een veelzijdig productieteam u graag ter plaatse ondersteunen.

Wilt u gebruik maken van het interactieve communicatie platform van OnlineSeminar Internationaal vanuit een van onze vestigingen of gebruik maken van de mobiele studio neem dan contact met ons op!

0 Comments

Categories: Algemeen nieuwsNumber of views: 300

Tags: