Nieuws

OnlineSeminar webinar tip 5 - Maak gebruik van de on demand versie!

Vanuit onze kennis en ervaring kunnen wij u helpen uw webinars nóg beter te maken. In verschillende branches, voor uiteenlopende klanten worden er in onze studio’s dagelijks vele soorten webinars georganiseerd. Wat is er nodig om het maximale uit uw webinar te halen? Wat zijn de succesfactoren en welke valkuilen moet u echt zien te vermijden? U leert het hier, van ons expert team.

Toby Top Tip
Deze keer een nieuwe tip van Toby, accountmanager voor o.a. de juridische branche, over de toegevoegde waarde van de terugkijkversie van een webinar. U weet dat een online seminar het juiste middel is om uw doelgroep te bereiken, maar wist u dat u met de on-demand versie van uw presentatie blijvend data kunt verzamelen?

Wat is een webinar?

Een webinar is een online uitzending van uw presentatie
Een webinar is een live online uitzending van uw presentatie, cursus of workshop gericht aan uw doelgroep. U nodigt uw contacten, leerlingen, klanten of leden van uw organisatie uit om naar uw online presentatie te kijken. Deelnemers maken gebruik van een laptop, computer, tablet of mobiele telefoon en kunnen interactief deelnemen aan uw presentatie door te reageren op uw vragen en/of stellingen.

Maar wat als een deelnemer zich aanmeldt en niet op het moment van de live uitzending kan meekijken? En wat als het webinar zo interessant is dat u of uw kijkers het nog verder zouden willen verspreiden?

Voordeel van de on-demand versie
OnlineSeminar biedt na afloop van uw presentatie een on demand/terugkijkversie aan van het live webinar. De opname van de live uitzending is daardoor op elk moment terug te kijken, wanneer het de deelnemer uitkomt.

Het voordeel van de terugkijkversie die OnlineSeminar biedt, is dat er nog steeds een hoge mate van interactie mogelijk is. Deelnemers kunnen de poll vragen die u live heeft gesteld nog steeds beantwoorden. Men kan de enquête en een kennistoets invullen én op de Call-to-Actionknoppen klikken.

Dit zorgt voor een erg waardevolle on-demand versie van uw presentatie omdat er voortdurend data wordt verzameld en deelnemers nog steeds opgeleid en indien gewenst, getoetst kunnen worden.

Wilt u meer informatie over de on demand versie van een OnlineSeminar webinar?

Neem contact op met Toby of een van zijn collega’s via 020-8457405.

Andere tips van OnlineSeminar:

Tip 1: het werven van deelnemers voor uw webinar
Tip 2: de doelstelling van een succesvol webinar
Tip 3: wat is de beste dag en tijdstip voor een webinar
Tip 4: de beste presentatiemiddelen voor een webinar
Tip 5: de toegevoegde waarde van de on-demand versie van een webinar
Tip 6: het belang van dataverzameling tijdens een webinar
Tip 7: wat zijn de voordelen van een webinar licentie
Tip 8: Maak gebruik van een professionele webinar presentator

0 Comments

Categories: Webinar tipsNumber of views: 21

Tags: