Nieuws

OnlineSeminar webinar tip 8

Vanuit onze kennis en ervaring kunnen wij u helpen uw webinars nóg beter te maken. In verschillende branches, voor uiteenlopende klanten worden er in onze studio’s dagelijks vele soorten webinars georganiseerd. Wat is er nodig om het maximale uit uw webinar te halen? Wat zijn de succesfactoren en welke valkuilen moet u echt zien te vermijden? U leert het hier, van ons expert team.

Tip van Cindy
Deze keer een tip van Cindy, accountmanager voor de financiële branche over het gebruik maken van een professionele presentator. U weet dat een online seminar het juiste middel is om uw doelgroep te bereiken en uw boodschap te delen. Echter een webinar presenteren en leiden, zeker wanneer u meerdere sprekers heeft uitgenodigd, is niet iets wat iedereen zomaar goed en efficiënt kan.

Wanneer u regelmatig presentaties geeft voor bijvoorbeeld uw personeel of bij BNI* ontbijt bijeenkomsten met andere ondernemers spreekt, dan heeft u voldoende presentatie ervaring om te kunnen spreken tijdens een webinar. Bent u niet de enige spreker en praten collega’s en/of andere deskundigen met u mee over het onderwerp, dan is het verstandig om iemand aan te wijzen als gespreksleider.

Vraag een presentator om uw webinar te leiden!
Niet iedereen beheerst de technieken om een gesprek efficiënt te leiden. Bent u van plan om een online presentatie te houden waarbij meerdere sprekers of deskundigen aanwezig zijn, en heeft u zelf nog niet veel ervaring met het leiden van een gesprek, dan is het aan te raden om gebruik te maken van een professionele presentator.

Een presentator kan de volgende taken van u overnemen:

  • Heet alle deelnemers welkom
  • Geeft een introductie (wat is het onderwerp, wat is de agenda)
  • Zorgt ervoor dat alle sprekers aan bod komen
  • Leidt de discussie
  • Stelt vragen
  • Houdt de tijd in de gaten

OnlineSeminar kan u helpen bij het vinden van een geschikte presentator van uw webinar die past bij uw bedrijf en boodschap.

Wilt u meer weten over een webinar met meerdere sprekers? Of wilt u onze hulp bij het vinden van een professionele webinar presentator?

Neem dan contact met ons op.

*BNI: Business Network International

Andere tips van OnlineSeminar:

Tip 1: het werven van deelnemers voor uw webinar
Tip 2: de doelstelling van een succesvol webinar
Tip 3: wat is de beste dag en tijdstip voor een webinar
Tip 4: de beste presentatiemiddelen voor een webinar
Tip 5: de toegevoegde waarde van de on-demand versie van een webinar
Tip 6: het belang van dataverzameling tijdens een webinar
Tip 7: wat zijn de voordelen van een webinar licentie

0 Comments

Categories: Webinar tipsNumber of views: 145

Tags: