Nieuws

Revolutionaire totaaloplossing om je jaarcijfers online uit te zenden

Steeds meer beursgenoteerde bedrijven delen hun financiële resultaten via een online uitzending. De traditionele persconferentie en aandeelhoudersvergadering verdwijnen hierdoor steeds vaker in de ijskast. Niet gek, want de voordelen van de broadcasts zijn overduidelijk.

1. Breed bereik, live en on demand (uitgesteld kijken)

Tijdens een broadcast van OnlineSeminar kunnen álle stakeholders deelnemen, waar dan ook ter wereld en op elk device. Niet alleen live, maar ook achteraf, via een handige ondemandversie. Het resultaat? Klinkende bereikcijfers!

Met een online uitzending heb je dus geen last van alle beperkingen van een persconferentie. Vaak zijn daar maar een handvol journalisten en analisten aanwezig, en als er dan ook nog eens meerdere conferenties (tegelijkertijd) op één dag plaatsvinden, moeten ze een keuze maken. Bovendien: tijd is geld.

2. Van je jaarcijfers naar kwalitatieve data in 60 minuten

Jouw (half)jaar- of kwartaalcijfers staan uiteraard niet op zichzelf. Er gaat een verhaal aan vooraf. Een online uitzending is de perfecte manier om hier in sneltreinvaart inhoud aan te geven, en dat ook nog eens op een transparante manier. Deel de belangrijkste gebeurtenissen, knelpunten en uitdagingen, maar stip ook veelbelovende ontwikkelingen voor de toekomst aan.

3. Veel interactie met al je Investor Relations

Meer dan ooit willen je aandeelhouders gehoord worden. Met onze online uitzendingen ben je verzekerd van grote betrokkenheid en een razendsnelle inschrijftijd.

Kijkers kunnen al hun urgente vragen stellen, en daarmee meteen zicht krijgen op de ins en outs van je bedrijf. En heb je geen tijd om op elke opmerking in te gaan, reageren kan ook via een e-mail achteraf. Alles wordt namelijk opgeslagen.

4. Koersgevoelige info? Veiligheid voorop!

Het delen van koersinformatie is potentieel gevoelig, en dus wil je de totale controle hebben over de veilige verspreiding ervan.

Dit begint al met de uitnodigingen, waarbij je zelf bepaalt welke gebruikers toegang krijgen. In tegenstelling tot sommige van onze concurrenten, verlopen alle registraties via geverifieerde inloggegevens: de tijd van de nepprofielen is voorbij. En dat geeft wel een veilig gevoel.

Ook voldoet ons platform aan de laatste veiligheidseisen om te voorkomen dat informatie wordt misbruikt: OnlineSeminar is ISO 27001-gecertificeerd en volledig GDPR-proof. Kortom, 100% beveiligde datastromen voor, tijdens en na je online uitzending.

Langdurige samenwerkingen

Sinds 2009 werken wij succesvol samen met vele beursgenoteerde bedrijven, waaronder nationale en internationale banken.

0 Comments

Categories: WebinarnieuwsNumber of views: 792

Tags: jaarcijfers