Nieuws

TEVA Pharmaceuticals gebruikt webinar voor interne communicatie

OnlineSeminar verzorgde vanuit Milaan diverse live webinars gericht op interne communicatie voor TEVA Pharmaceuticals. Tijdens het jaarlijkse ERS International congres informeerde TEVA haar managers van over de hele wereld over de vorderingen van lopende onderzoeken en de plannen voor komend jaar.

Het jaarlijkse ERS International congres vond plaats van 9 tot en met 13 september in Milaan. Het evenement bood meer dan 25.000 professionals op het gebied van ademhaling, vanuit de hele wereld, de mogelijkheid om een wetenschappelijk en educatief programma te volgen.

TEVA gebruikt webinar voor interne communicatie met medewerkers
Teva Pharmaceuticals, met haar hoofdkantoor in Amsterdam, heeft tijdens het ERS-congres haar managers geïnformeerd over de vorderingen van hun technologische en therapeutische onderzoeken en de plannen voor komend jaar.

Zoals bij elk congres, konden niet alle medewerkers in Milaan aanwezig zijn. Om toch iedereen op de hoogte te brengen van de laatste ontwikkelingen heeft TEVA OnlineSeminar ingeschakeld om uitzendingen van hun symposia live vanuit Milaan te verzorgen. In de ochtend vond een live sessie plaats om medewerkers in de Aziatische-Pacifische regio te informeren en in de middag volgde een live webinar om managers in Noord- en Zuid-Amerika bij te praten.

Webinar als intern communicatiemiddel
Er is steeds meer behoefte aan communicatie tussen directie, management en medewerkers. Een webinar van OnlineSeminar is het ideale medium voor live, interactieve en bovenal transparante communicatie met medewerkers. Het is daarnaast een uitermate efficiënt middel.

Heeft u een organisatie met vestigingen op verschillende locaties? Met een webinar kunt u uw boodschap snel en direct overbrengen op al uw werknemers en/of stakeholders. Bovendien is een webinar een bijzonder effectief medium. De bereidheid van medewerkers om bedrijfsinformatie via video tot zich te nemen ten opzichte van geschreven documentatie is vele malen groter.

Gebruik een live webinar voor interne communicatie en houd uw personeel up-to-date én betrokken bij uw organisatie!

Neem contact op met Marthijn Pieters voor meer informatie en voor specifieke “Healthcare” oplossingen tijdens uw internationale congressen.

0 Comments

Categories: Webinar uitgelichtNumber of views: 21

Tags: