Nieuws

Webinar in eigen huisstijl bij OnlineSeminar

Uw identiteit, uw uitstraling is belangrijk voor u. Dat begrijpen wij als geen ander. Wanneer u gebruik maakt van het OnlineSeminar webinar platform kunnen wij ervoor zorgen dat uw online presentatie geheel in uw eigen huisstijl wordt uitgezonden.

Hoe brengt u uw verhaal over?
De voorbereiding van een webinar start met het bepalen van het onderwerp, wat gaat u vertellen, tegen welke doelgroep en op welk moment. Wanneer dat eenmaal helder is kunt u zich concentreren op hoe u uw verhaal gaat overbrengen en op extra elementen die het webinar sprankelend houden. Denk daarbij aan een grapje met een co-host of het afspelen van een filmpje dat uw verhaal ondersteunt. Heeft u dit gedaan dan heeft u hiermee 90% ingevuld. Maar hoe kunt u nou die laatste stap zetten naar 100%?

Webinar in eigen huisstijl
Het OnlineSeminar platform is zo gebouwd dat we uw webinar in uw eigen huisstijl kunnen uitzenden. Uw logo kan worden geplaatst, maar ook kleurstijlen kunnen worden overgenomen. Tevens kan de achtergrond van een webinarpagina in een look en feel opgemaakt worden die passend is bij het online seminar.

Naast de webinar webpagina kan ook het videobeeld dat we van uw presentatie uitzenden, gepersonaliseerd worden. In onze studio is een standaard achtergrond aanwezig met een rustige en professionele uitstraling. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om deze te personaliseren met een logo of afbeelding die bij uw bedrijf of boodschap past.

Maak gebruik van een green screen!
Bij OnlineSeminar kunt u ook een webinar uitzenden waarbij gebruik gemaakt wordt van een zogeheten green screen als achtergrond. De achtergrond is letterlijk groen van kleur en door de techniek kan daar elke denkbare achtergrond van gemaakt worden. Het enige wat u hoeft te doen is een beeld aanleveren. Zo kunt u kiezen om uw bedrijfspand af te beelden, waardoor het lijkt alsof u vanaf buiten uw verhaal doet. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een afbeelding te gebruiken die uw verhaal kracht bij zet.

Al deze elementen zorgen ervoor dat uw bericht op de best mogelijke en meest persoonlijke manier bij uw doelgroep terecht komt.

Meer informatie over een webinar in eigen huisstijl of het gebruik van een green screen!

Neem contact op met onze accountmanagers.

0 Comments

Categories: Algemeen nieuws, Webinar softwareNumber of views: 26

Tags: