Nieuws

Maak de webinar studio onderdeel van uw presentatie!

Het supportteam van OnlineSeminar geeft ondersteuning bij de voorbereiding, invulling en uitzending van full service webinars. Door jarenlange ervaring met veel verschillende online seminars beschikt het team over een schat aan kennis. Waardevolle informatie die u kunt gebruiken bij de organisatie van een webinar. Zo zijn er zijn verschillende mogelijkheden om uw merk of elementen uit uw huisstijl te laten zien in een webinar en in de webinar studio.

Wanneer u een webinar bij OnlineSeminar uitzendt is het mogelijk om de gehele presentatie de look en feel van uw eigen huisstijl te geven. Door elementen uit uw huisstijl terug te laten komen in de uitingen rondom, en tijdens uw online presentatie, zorgt u voor herkenning waardoor uw publiek zich direct vertrouwd voelt. Daardoor staat uw doelgroep meer open voor de informatie die u met hen wilt delen en zijn zij eerder bereid over te gaan tot interactie.

Branding mogelijkheden van de webinar studio
Er zijn diverse mogelijkheden om uw merk of elementen uit uw huisstijl in onze studio’s naar voren te laten komen:

  • Eigen beeldmateriaal op TV scherm
    Het is mogelijk om op één of meerdere beeldschermen in de studio uw logo te tonen of ander beeld- of videomateriaal dat uw presentatie ondersteunt.

  • Achterwand met eigen beeld
    De wand die achter de presentatiedesk staat kunt u voorzien van eigen beeldmateriaal die algemeen van aard is, zodat u deze vaker kunt inzetten. Of juist specifiek passend is voor het doel van uw webinar.

  • Green screen
    In plaats van een achterwand kunt u de gehele presentatie voor een zogeheten green screen doen. Vanuit de regiekamer kan elk beeld op de groene wand geprojecteerd worden, waardoor u uw presentatie vanaf het strand, kantoor, of waar dan ook kunt houden.

Uiteraard kunt u tijdens het webinar uw eigen presentatieslides gebruiken en filmpjes tonen. Daarnaast kunnen wij er ook voor zorgen dat verschillende elementen op de aanmeldpagina worden aangepast naar uw huisstijl.

Zo sluit de branding uw webinar in alle facetten aan bij uw product en/of merk.

Wilt u meer weten over de branding mogelijkheden van de OnlineSeminar webinar studio? Neem dan contact met ons op.

0 Comments

Categories: Algemeen nieuwsNumber of views: 107

Tags: