Nieuws

Een webinar heeft uitgeBREIde toepassingsmogelijkheden

Een webinar is breed inzetbaar en leent zich uitstekend voor de presentatie van uw boodschap, merk en/of bedrijf. Bij OnlineSeminar worden webinars over het algemeen ingezet om onderwerpen van serieuze aard onder de aandacht te brengen.

Zo wordt het webinar platform ingezet door banken, verzekeraars, advocaten, farmaceuten, verschillende automerken en nog veel meer branches.

Online workshop over breien
Woensdag 8 november was echter een geheel ander onderwerp aan de beurt, en wel “Hoe brei je fluffy sokken”. Deze online workshop werd georganiseerd op initiatief van Zeeman Textiel in samenwerking met de dames van Club Geluk, bekend van verschillende breiboeken, waaronder het brei- en haakboek. Het evenement werd breed aangekondigd zowel op de website van Zeeman en sociale media. Zo ook op Facebook waar het evenement door ruim 3.000 fans werd aangeduid als interessant.

In een geheel ontspannen setting omgeven door allerlei breisels presenteerde de dames van Club Geluk dit eerste webinar over breien.
Terwijl de een uitleg gaf over het te breien werk, met het breiwerk close up in beeld, gaf de ander antwoord op de vele vragen die tijdens deze workshop via de chatfunctionaliteit binnenstroomden. Een goed voorbeeld van de interactie die het OnlineSeminar webinar platform biedt. Op de achtergrond, buiten beeld, was een team aanwezig om eventuele technische vraagstukken op te lossen en tips van andere deelnemers via de chat te delen.

De online workshop over breien werd zeer positief ontvangen door de deelnemers. Maar liefst 90% gaf aan nog eens te willen deelnemen aan een workshop over breien of haken.

Een webinar is meer dan een online presentatie!
Het webinar platform van OnlineSeminar is op veel verschillende manieren inzetbaar, denk daarbij aan het uitzenden van:

  • Online ouderavonden (voorbeeld online ouderavond)
  • Bestuurs- of raadsvergaderingen
  • Interne communicatie in diverse talen met vestigingen over de hele wereld
  • Congressen (voorbeeld congres)
  • Kennisdeling binnen beroepsgroepen

Heeft u binnenkort een evenement, vergadering, of workshop en wilt u dit online en interactief delen met uw achterban, leden of klanten?

Neem dan contact met ons op. Ons team denkt graag met u mee!

0 Comments

Categories: Webinar uitgelichtNumber of views: 22

Tags: