Je carrière maak je samen met NIMA
Terug Hulp nodig

10 jaar Internal Branding

Tijdens je lunchpauze in het zonnetje met de laptop op schoot jouw kennis up to date brengen op het gebied van Internal Branding. Dat kan deze zomer met de ‘NIMA Summer Course Internal Branding Next 10’.

Want, NIMA Internal Branding bestaat dit jaar 10 jaar. En, wie jarig is trakteert! Daarom organiseert deze jubilerende community drie gratis lunch webinars waarin je kennis maakt met diverse facetten van dit relatief jonge vakgebied. De webinars zijn bedoeld voor NIMA leden, en marketing en communicatie experts en managers. Ze vinden plaats op 11, 12 en 14 juli van 12.00 – 12.30 uur.

Tijdens de webinars gaat Luuk Ros in gesprek met (ervarings)deskundigen die ieder vanuit een eigen invalshoek naar de ontwikkeling van het vak kijken. Luuk Ros is sinds kort werkzaam bij NIMA als manager Content. Hij was daarvoor o.a. hoofdredacteur van Tijdschrift voor Marketing.

11 juli: 10 jaar Internal Branding. Een tweegesprek tussen Guy van Liemt RM en Luuk Ros
Guy van Liemt RM is juryvoorzitter van de Internal Branding Company of the Year 2015 award en directeur Erasmus Happiness Economics Research Organisation.

Guy licht de ontwikkelingen van dit vak in de afgelopen 10 jaar toe. Hij geeft zijn kijk op diverse theorieën en literatuur en geeft best practices naar aanleiding van de jurering van de Internal Branding Company of the Year waarin hij nadrukkelijk de kanshebbers Coolblue, Jumbo en Korps Mariniers heeft beoordeeld. Ook geeft hij een kijkje in de toekomst. De deelnemer krijgt zo een compleet beeld van internal branding.

maandag

11

juli 2016

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.