Terug Hulp nodig
441 keer bekeken

VAAN-VvA-VJAA NOWinar

VAAN-VvA-VJAA NOWinar

Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor werkbehoud (NOW)  

Sinds de aankondiging van de Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor Werkgelegenheid (NOW) leven er tal van vragen rondom de NOW. Welk loonbegrip wordt gehanteerd? Hoe wordt de loonsom berekend? Hoe wordt de omzetdaling berekend? Hoe werkt de NOW bij flexkrachten? Proeftijdontslag en reeds lopende reorganisaties versus ontslagverbod tijdens de NOW? Personeels-bv’s en concernverhoudingen? Et cetera. Iedereen kijkt dan ook uit naar de uitgewerkte regeling van de NOW. De verwachting is dat deze uitwerking uiterlijk dinsdag 31 maart a.s. verschijnt.

NOWinar dinsdag 31 maart a.s. 20.00 uur

VAAN, VvA en VJAA hebben vanwege de uitzonderlijke omstandigheden besloten de krachten te bundelen en voor onze gezamenlijke leden aanstaande dinsdagavond van 20.00 tot 21.30 uur een toelichtend webinar over de NOW-regeling te organiseren.

Mr. A.M. (Astrid) Helstone en Mr. A.L. (Ton) Mertens zullen de NOW toelichten. Prof.mr. E. (Evert) Verhulp (hoogleraar UvA) zal als moderator het NOWinar in goede banen leiden en de vragen stellen, waarvan wij nog niet weten dat we die hebben. Uiteraard is er ook ruimte vragen te stellen.

Het NOWinar wordt aangeboden door VAAN, VvA en VJAA. Deelname is uitsluitend voor leden en gratis. U ontvangt voor dit webinar geen PO-punten of certificaat. 

 

dinsdag

31

maart 2020

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.