Terug Hulp nodig
Online seminar Team Waterschappen | Arbeidsrecht en actualiteiten WNRA: de praktijk voor waterschappen Tijdens dit online seminar wordt u meegenomen in de civiele arbeidsrechtelijke praktijk. Na een kort overzicht van de arbeidsrechtelijke bronnen (wet- en regelgeving) waa...
13 keer bekeken

Online seminar Team Waterschappen | Arbeidsrecht en actualiteiten WNRA: de praktijk voor waterschappen

Online seminar Team Waterschappen | Arbeidsrecht en actualiteiten WNRA: de praktijk voor waterschappen

Tijdens dit online seminar wordt u meegenomen in de civiele arbeidsrechtelijke praktijk. Na een kort overzicht van de arbeidsrechtelijke bronnen (wet- en regelgeving) waarmee u per 1 januari 2020 gaat werken, worden op praktische wijze een aantal inhoudelijke arbeidsrechtelijke thema’s, het omzettingsproces (gedragscode en incorporatiebeding) en de actualiteiten WNRA besproken.

Naast de inhoudelijke thema's is er ook werk aan de winkel. Zo krijgen de huidige ambtenaren weliswaar van rechtswege een arbeidsovereenkomst, maar moet de binding aan de (nieuwe) CAO Waterschappen nog wel geregeld worden. Tijdens dit online seminar hoort u hoe u dat kunt doen en welke andere mogelijkheden u als werkgever nog heeft. Ook zullen alle eigen regelingen gescreend en zonodig aangepast moeten worden zodat ze in het civiele arbeidsrechtelijke systeem passen. De gedragscode vereist daarbij bijzondere aandacht.

 


dinsdag

18

juni 2019

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.