Terug Hulp nodig
Webinar Franchise | Instemmingsrecht, non-concurrentie en goodwill: hoe te regelen in de franchiseovereenkomst?' Sinds de invoering van de Wet franchise op 1 januari 2021 moeten alle nieuwe franchiseovereenkomsten voldoen aan de Wet franchise. Voor bestaande franchiseovereenkomsten ...
17 keer bekeken

Webinar Franchise | Instemmingsrecht, non-concurrentie en goodwill: hoe te regelen in de franchiseovereenkomst?'

Webinar Franchise | Instemmingsrecht, non-concurrentie en goodwill: hoe te regelen in de franchiseovereenkomst?'

Sinds de invoering van de Wet franchise op 1 januari 2021 moeten alle nieuwe franchiseovereenkomsten voldoen aan de Wet franchise. Voor bestaande franchiseovereenkomsten (vóór 1 januari 2021) geldt ten aanzien van het instemmingsrecht, non-concurrentie en goodwill een overgangstermijn van 2 jaar. Uiterlijk 1 januari 2023 moeten ook bestaande franchiseovereenkomsten voldoen aan de Wet franchise.

U zult als franchisegever dus in onderhandeling moeten treden met uw franchisenemers over een nieuw te sluiten franchiseovereenkomst. Maar hoe pakt u dat aan? En waar moet u als franchisegever op letten en wat zijn de vereisten die de Wet franchise stelt aan de verplichte bepalingen ten aanzien van het instemmingsrecht, non-concurrentie en goodwill?

Rob Klein en Thijs van Tilburg bespreken de do’s en don’ts en geven praktische tips, zodat uw franchiseovereenkomst tijdig voldoet aan de Wet franchise.

dinsdag

21

september 2021

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.