Terug Hulp nodig
Paarse Vrijdag - 9 december 2022 Op vrijdag 9 december is het Paarse Vrijdag, een dag waarop leerlingen in Nederland laten zien dat iedereen op school zichzelf kan zijn en niemand uitgesloten of gepest m...
561 keer bekeken

Paarse Vrijdag - 9 december 2022

Paarse Vrijdag - 9 december 2022

Het belang van jezelf zijn

Op vrijdag 9 december is het Paarse Vrijdag, een dag waarop leerlingen in Nederland laten zien dat iedereen op school zichzelf kan zijn en niemand uitgesloten of gepest mag worden om wie hij of zij is of wat diegene leuk vindt om te doen. Met een team van sporters, trainers, scheidsrechters, journalisten en presentatoren uit de sportwereld verzorgen we, in samenwerking met de Alliantie Gelijkspelen, op deze dag verschillende online gastlessen met als centraal thema ‘het belang van jezelf zijn en te durven wat je echt graag zou willen doen’. Meer informatie vind je in onderstaande handleiding.

 

Lesrooster

09:00 - 09:30 Wout Brama & Maud Roetgering (profvoetballers)

09:30 - 10:00 Dennis Wiersma (Minister voor Onderwijs)

10:00 - 10:30 Mike Verweij (sportjournalist Telegraaf)

10:30 - 11:00 Kim Lammers (hockey-international)

 

Techniek

Geen zorgen, kinderen komen nóóit in beeld. Vragen stellen gaat via een chat waarvoor je zelf een naam kunt instellen. Alles is dus anoniem. Je hoeft ook géén extra programma’s te installeren om mee te doen.

 

Geschikt voor groep 4 t/m 8 | Meedoen is GRATIS!

* Let op, ben je al bekend met de lessen van OnlineGastles? Deze aanmeldprocedure ziet er iets anders uit dan dat jullie van ons gewend zijn. Tijdens deze Paarse Vrijdag-special werken we met een ander platform waarvoor je eenmalig een account moet aanmaken.

vrijdag

9

december 2022

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.