Over OnlineSeminar

Welkom bij OnlineSeminar! De webinar expert met Europa’s meest gebruiksvriendelijke webinar platform en ongekende mogelijkheden tot interactie en dataverzameling. Wij ondersteunen u in het overbrengen van uw boodschap, live en interactief. Altijd, overal, en op elk device. Een webinar is een interactief live seminar, presentatie of cursus die online wordt uitgezonden, vandaar onze naam OnlineSeminar.

Webinars zijn voor Online Seminar méér dan online video presentaties. Uw boodschap komt daadwerkelijk aan bij uw doelgroep. Dit bereikt u dankzij de interactiviteit van onze webinars. U heeft tijdens de uitzending live contact met uw deelnemers via pollvragen die u kunt stellen en de live chat. Na afloop kunnen de deelnemers uw enquête invullen. Hiermee beschikt u na ieder webinar over een schat aan informatie over uw webinar én uw deelnemers.

Webinar expert

De webinar software van OnlineSeminar is toonaangevend. Een ontwikkelteam werkt dagelijks aan de vernieuwing en verbetering van het webinar platform. Een webinar organiseren bij OnlineSeminar is bovendien bijzonder eenvoudig. Ons team ondersteunt u desgewenst bij elke stap. De webinar kosten heeft u altijd zelf in de hand, dankzij de transparante werkwijze van Online Seminar.

Ons verhaal

OnlineSeminar is opgericht in 2009 en groeit nog elke dag. Wij hebben inmiddels een trouw klantenbestand opgebouwd in uiteenlopende branches. In de financiële sector zijn wij Europees marktleider. Een groot deel van onze klanten vindt u in de juridische sector, zakelijke dienstverlening, verzekeringsbranche, auto-industrie, energiebranche, logistiek, uitgeverij, media, en educatie. Echter, de toepassingsmogelijkheden van het OnlineSeminar platform zijn eindeloos en niet branchespecifiek.

OnlineSeminar webinar in beeld

Onmisbare webinar tool

Steeds meer organisaties zien het belang van interactieve online communicatie. Of het nu gaat om het communiceren met werknemers, het opleiden en trainen van cursisten, of het verspreiden van productinformatie, voor onze klanten is het webinar platform van OnlineSeminar een onmisbare tool geworden.

Internationale ambitie

OnlineSeminar is momenteel gevestigd in Nederland, België en Spanje. Ons webinar platform biedt een duidelijke meerwaarde ten opzichte van andere webinar aanbieders in Europa. Onze Europese ambities voor de komende jaren zijn dan ook hooggespannen.

Onze visie

In professionele organisaties wordt de vraag naar interactieve online communicatie ter ondersteuning van het bedrijfsproces steeds groter.

Onze missie

OnlineSeminar biedt interactieve, innovatieve en state-of-the-art online communicatie door toepassing van webinars ook online seminars genoemd. Volledig meetbaar en ondersteund door een team van experts en consultants brengen wij uw boodschap optimaal over.