Vacature Office Manager

OnlineSeminar – Amsterdam – Fulltime – 40 uur

Word jij onze nieuwe collega?

Ben je een aanpakker en houd je van afwisseling? Heb je affiniteit met software en techniek? Dan ben jij misschien wel onze ideale collega!

Wie zijn wij?

Wij zijn Online Seminar. Wij ondersteunen onze klanten in het overbrengen van hun boodschap, live en interactief. Dit doen we door het faciliteren van webinars via het Online Seminar-platform.

We hebben passie voor ons werk en dat merk je. We blijven onszelf continu ontwikkelen. Onze cultuur is informeel en wij werken flexibel met korte lijnen. Naar onze klanten toe zijn wij professioneel en servicegericht. Wij zijn altijd bereid om net die stap extra te zetten en verwachten dit van iedereen binnen onze organisatie.

Online Seminar biedt jou de kans om met onze organisatie mee te groeien.

Hoe ziet je dag eruit?

Wanneer je 's morgens binnenkomt controleer je eerst of alle ruimtes netjes zijn, zodat we klanten kunnen ontvangen en iedereen zijn werk kan doen. Ook controleer je de voorraden en waar nodig vul je deze aan. Als er iets niet goed functioneert, neem je dit op met de pandbeheerder.

Met een kopje koffie of thee start je je computer op en kijk je de verschillende mailboxen na en beantwoord je waar mogelijk vragen van klanten, deelnemers en leveranciers. Dit doe je ook telefonisch en je verbindt door waar nodig.

Elke dag loop je even naar het dichtstbijzijnde winkelcentrum om de lunch aan te vullen met vers brood. De lunch is namelijk ook jouw "pakkie an". Je zet alles klaar en zorgt na afloop dat de ruimtes weer helemaal spik en span zijn.

Een groot deel van je taken bestaat uit het ondersteunen van alle afdelingen, met in het bijzonder de afdeling Project Management. Je werkt met verschillende software pakketten, bijvoorbeeld voor de voorbereiding van webinars, het maken van offertes of versturen van facturen. Daarnaast verzorg je de planning van het productieteam. Je vervolgt je dag met alles wat er op je pad komt. Je bent de spil van de organisatie! Aan het eind trek je de deur met een voldaan gevoel achter je dicht en geniet je van je vrije avond.

Sterke kanten

Om goed in deze functie te passen ben je organisatorisch en communicatief sterk. Je bent zeer kwaliteit- en klantgericht en niet bang om de handen uit de mouwen te steken. Jouw persoonlijke eigenschappen kenmerken zich verder als proactief, enthousiast, nauwkeurig en geduldig.

Opleiding, kennis en werkervaring

  • Mbo- of hbo-opleiding.
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (Engels is een pre), zowel mondeling als schriftelijk.
  • Kennis van het complete MS Office-pakket.

Wat hebben we te bieden?

Een uitdagende, fulltime functie in een dynamische omgeving! Als Office Manager bij Online Seminar krijg je de ruimte om een aantal processen in te richten zoals jij dat wilt. Hierbij krijg je de kans om jouw talenten verder te ontwikkelen. Natuurlijk hoort daar een passend salaris bij, maar ook bieden wij je gezamenlijke lunches, gezellige borrels en een bruisend bedrijf met leuke collega’s. Daarnaast zitten wij op een toplocatie in Amsterdam. De vacature sluit op 31 juli 2019. Indien je voor de sollicitatierondes wordt uitgenodigd hoor je dit z.s.m. Wanneer je geen bericht ontvangt ben je helaas niet door in de sollicitatieprocedure. Voor meer informatie kun je bellen naar +31 20 84 57 405.

Acquisitie n.a.v. deze of andere vacatures wordt niet op prijs gesteld.