Missie en visie

Online Seminar heeft de ambitie om het mondiale landschap van de digitale dialoog vorm te geven. Online interactieve communicatie stelt mensen in staat om echt met elkaar in contact te komen. Om deze nieuwe manier van interactie te realiseren, houden we continu vijf doelen voor ogen voor onze missie en visie:

1. Wereldwijde toegang mogelijk maken in een duurzame samenleving

Online interactieve communicatie is inherent onafhankelijk van tijd en locatie. Deze sterke punten maken het mogelijk om eenvoudigweg (inter)nationale grenzen te overschrijden. Wij willen dat iedereen toegang heeft tot de digitale dialoog, waar en wanneer dan ook. Dit leidt niet alleen tot een groter bereik, het draagt ook bij aan een duurzamere, milieuvriendelijke samenleving.

2. Het bieden van betekenisvolle inzichten

Organisaties kunnen alleen in gesprek gaan met hun klanten als ze weten tegen wie ze praten. Wij faciliteren een webinarplatform dat alle online interacties op elke mogelijke manier meetbaar maakt. Op deze manier stellen wij organisaties in staat om hun doelgroep volledig te begrijpen, en data om te zetten in betekenisvolle user profiling.

3. Zorgen voor continue technologische ontwikkeling

Juist in dit snel veranderende medialandschap begrijpen wij hoe belangrijk het is om relevant te blijven. Door de combinatie van ons eigen webinarplatform en de expertise van een in-house development-team willen we technologisch koploper blijven – ongeacht de wensen van de klant.

4. De thought leader worden in online communicatie

We zijn er trots op dat we meer dan 15.000 interactieve uitzendingen hebben gefaciliteerd voor meer dan twee miljoen kijkers. Als full service leverancier hebben we expertise opgebouwd in alles wat met de digitale dialoog te maken heeft. Deze kennis willen we continu delen, zodat we organisaties kunnen helpen om optimaal verbonden te blijven met hun publiek.

5. Interactieve communicatie nog meer onmisbaar maken

We zijn er heilig van overtuigd dat interactieve communicatieoplossingen – zoals webinars – volwaardige mediakanalen zijn. Als zodanig zijn ze een integraal onderdeel van de communicatiemix van organisaties. We zijn gedreven om deze onmisbare rol met iedereen te delen, en we proberen ervoor te zorgen dat deze oplossingen nog meer volwassen kunnen worden binnen het medialandschap.

Onze missie en kernwaarden

Onze missie is glashelder: door mensen, data en technologie te combineren, stellen we organisaties in staat om hun boodschap over te brengen, hun publiek te binden en waardevolle inzichten te verwerven. Dit zijn de drie kernwaarden die deze missie mogelijk maken:

Top van de berg - can do

Can-do

Elk verhaal is uniek, en precies daarom werken we net zo lang door tot we de beste oplossing hebben gevonden. Onze can-do mentaliteit is zichtbaar in alles wat we doen.

Handen schudden - Connect

Connect

Interactieve communicatie is onmogelijk zonder verbinding. Bij Online Seminar bieden we precies dat: we geloven dat de synergie van mensen, data en techniek het ideale recept is voor het maken van connecties

Raket - High Performance

High performance

Wij bieden full service van begin tot eind, en hebben de moed om voortdurend te proberen, te leren en te ontwikkelen. Er is altijd ruimte voor verbetering, en daarom blijven we werken aan technologie die wereldwijd toegankelijk en intuïtief te gebruiken is.

Wil je écht
contact met je doelgroep?

Ben je op zoek naar een vernieuwend communicatieconcept voor een virtueel of hybride event? Of wil je optimaal gebruikmaken van innovatieve e-learning-faciliteiten? Met ons platform en state-of-the-art studio’s dragen we bij aan de realisatie van jouw succesvolle digitale communicatie. Vul het formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten over een van onze diensten? Wij helpen je graag.