Ons team


Onze medewerkers zijn geëngageerd, bedreven en enthousiast over alles wat met webinars te maken heeft. We stellen ons graag aan je voor.


Jelte Bergman
Project Manager Healthcare

Als Project Manager Healthcare binnen Online Seminar ben ik nauw betrokken bij het onboarden van nieuwe klanten uit de farmaceutische industrie, het bouwen en onderhouden van online client portals en het organiseren van alle webinars, virtuele vergaderingen en congressen. Online Seminar is een fijn bedrijf om voor te werken met leuke, betrokken collega’s die allemaal hetzelfde doel nastreven, kwalitatief hoogstaand werk afleveren voor onze klanten. In mijn vrije tijd ben ik te vinden in de keuken of op een van de sportclubs van mijn twee kinderen.


Victor van der Boom
Online Marketeer

Online Seminar is technologisch vooruitstrevend en klantgericht. Die combinatie maakt het bedrijf tot dé plek waar ik als online marketeer mijn ei kwijt kan. Ik ben blij dat ik continu in alle vrijheid kan jongleren met web development, SEO en content.

Als ik de digitale wereld verlaat, vind je me op de klimmuur, in de bioscoop of diep verzonken in een goed boek.


Sjors van den Camp
Business Unit Manager

Ik ben de Business Unit Manager van het Healthcare-team. Wij richten ons op klanten wereldwijd uit de farmaceutische industrie. Ik ben nauw betrokken geweest bij het onboarden van Johnson & Johnson, en de bouw van een zestal medische fora voor deze klant.

Mijn vrije tijd valt goed te combineren met wat ik doe voor werk: veel reizen, lekker eten en nieuwe plekken en mensen leren kennen!


Quinten Demaret
Technical Manager

Als manager techniek ben ik verantwoordelijk voor de technische werking van de studio’s bij ons op kantoor, in binnen en buitenland, en bij klanten op locatie. Ik ben constant opzoek naar de nieuwste technieken om te implementeren zodat we van elk seminar een technisch hoogstaand product kunnen maken. Verder manage ik het productieteam en zorg ik dat de juiste mensen op de juiste locatie zijn met de kennis om elk webinar tot een succesvol einde te brengen. In mijn vrije tijd sleutel ik graag aan oude auto’s, maak ik graag muziek, bezoek ik graag concerten en houd ik erg van een biertje met vrienden in de kroeg.


Noah Hehuat
Marketing Assistant

Ik assisteer bij alle marketingactiviteiten waar nodig. Voor mij is dit erg leerzaam werk, aangezien ik veel praktijkervaring op kan doen over veel verschillende onderwerpen binnen de marketing voor mijn opleiding.

Als ik in mijn vrije tijd niet aan mijn studie zit, ben ik veel te vinden op feestjes met mijn vrienden of op het basketbalveld.


Rico Hoeboer
Business Development Manager

Ik behoud en bouw bestaande partnerships uit, en creëer daarnaast kansen bij nieuwe klanten. Mijn focus ligt op de volgende segmenten: legal, opleidingen en healthcare. In die hoedanigheid ben ik bij verschillende uitdagende projecten betrokken geweest. Zo was ik verantwoordelijk voor de eerste investor relations-webinars van Pharming en hebben we een volledige in-house studio opgetuigd bij Allen & Overy Amsterdam.

Naast dat mijn leven natuurlijk voor 99% uit Online Seminar bestaat, doe ik af en toe ook nog iets buiten het werk om. Dat laat zich voornamelijk vangen in de volgende zaken; voetballen bij a.s.v. Arsenal 1, afspreken met vrienden en de hort op met mijn vriendin.


Pascal Langen
Project Coordinator Healthcare

In de afgelopen vier jaar ben ik betrokken geweest bij praktisch alle klanten in de Benelux. Daarnaast hielp ik onder andere bij het opzetten van de supportafdeling, gaf ik trainingen (intern en extern) en begeleidde ik het Nederlandse productieteam. Een klant die met een goed gevoel de deur uitgaat, maakt me trots.

Mijn vrije tijd in 5 woorden: sporten, reizen, hapje, drankje, gezelligheid.


Jacinta Lutterop
Marketing & Development Manager

In mijn rol van Marketing & Development Manager zijn coördineren en het alsmaar verder ontwikkelen van onze webinar & e-learning tool twee belangrijke taken. Daarnaast mag ik ook creatief mijn stempel drukken op de organisatie. Een veelzijdige rol die me goed past en waar ik erg happy van word.

Ik houd van dansen, zingen, varen en gezellige etentjes met familie en vrienden.


Mirella Mels
Project Manager Healthcare

Als Project Manager Healthcare ben ik verantwoordelijk voor het organiseren van live streams, webinars, podcasts en videos die we maken voor onze farma- en healthcare klanten. Daarnaast hou ik mij bezig met het opzetten en stroomlijnen van projectmanagement-processen, met name op onze jonge healthcare-afdeling. Ik ben er trots op dat we met ons team onze veeleisende klanten steeds de service en aandacht geven die ze vragen.

Buiten werktijd hou ik vooral van reizen, socializen met vrienden, bijzondere architectuur bekijken en fotograferen.


Cindy Ottenhoff
Business Development Manager

Al 2 jaar werk ik met veel plezier als business development manager, en ben ik verantwoordelijk voor onze financiële en mediapartners. Ik houd mij vooral bezig met het adviseren, begeleiden en uitbouwen van bestaande en nieuwe partners. Ik ben trots op ons altijd gedreven, ondersteunende en adviserende Online Seminar-team, en onze mooie partners waar wij met veel passie alle webinars voor faciliteren.

In mijn vrije tijd doe ik veel leuke dingen met vriendinnen, en sport en winkel ik graag.


Marthijn Pieters
CEO

Als CEO ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in binnen- en buitenland. Van visie en strategie tot uitvoering en analyse. De afgelopen zes jaar heb ik mij bezig gehouden om het bedrijf van 15 naar 150 actieve corporate cliënten te brengen. We hebben dit bedrijf opgezet met eigen middelen en de inzet van onze mensen. Dat geeft een geweldig gevoel en veel energie om door te gaan.

Mijn vrije tijd breng ik het liefst met mijn gezin door. Ik sta graag langs het sportveld om mijn kids aan te moedigen. Daarnaast heb ik een passie (lees: zwakte) voor lekker eten en drinken. Maar ik geniet het meest als ik op zondagochtend met mijn gezin ontbijt en als alle verhalen van die week over tafel gaan. Dat kan uren duren.


Jasper Poot
Business Development Manager

Binnen Online Seminar adviseer en begeleid ik nieuwe en bestaande klanten bij de vraag hoe zij webinars op een succesvolle manier in hun eigen organisatie kunnen integreren of verder uitbouwen. Mijn focus ligt daarbij op het gebied van overheid, non-profit, industrie en technologie.

Daarnaast hou ik van reizen, voetballen, duiken, festivals, nieuwe wijnen én goede restaurants ontdekken met familie en vrienden.


Kim Torsing
Operations Director

Als Operations Director bewaak ik de processen en de kwaliteit. Eén onderdeel daarvan is het verkrijgen en behouden van het ISO27001-certificaat. Daarnaast houd ik mij bezig met de aansturing van algemene zaken en richt ik mij op talent- en competentiemanagement bij medewerkers. Ik word enthousiast van het werken met gepassioneerde teams binnen een procesmatige omgeving.

In mijn vrije tijd zet ik mij o.a. graag in als vrijwilliger bij KNGF Geleidehonden waar ik geniet van de interactie met de honden.


Esther Vreeswijk
Junior Project Manager

Sinds kort werk ik als junior project manager bij Online Seminar. Er heerst hier een gezellige en professionele sfeer. De afwisseling met verschillende klanten en projecten in combinatie met technologie bevalt erg goed!

In mijn vrije tijd ben ik graag met vrienden.


Tyka Whitfield
Junior Application Manager

Als Junior Application Manager houd ik mij bezig met het ontwikkelen en verbeteren van ons platform samen met ons development team. Dit doe ik onder andere door het testen van nieuwe en bestaande functionaliteiten om de kwaliteit van het platform te garanderen. Ook ondersteun ik mijn collega’s bij technische vragen over het platform.

In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met crossfit en ben ik vaak te vinden in de bioscoop.


Marc Zwiers
Business Unit Manager

Vijf jaar geleden was ik verantwoordelijk voor het openen van onze succesvolle afdeling in de Europese hoofdstad Brussel. Na een aantal jaren veel te hebben geleerd bij andere bedrijven ben ik weer teruggekomen op het nest als Business Unit Manager Traditional, waar ik met een werkelijk fantastisch team mee mag werken aan het vergroten van onze nationale en internationale successen.

Net als voor mijn werk verken ik de wereld ook heel erg graag in mijn vrije tijd. Geen uithoek is dan ook te ver. En als het dan even kan, doe ik iets aan mijn volledig uit te hand gelopen hobby, en trek ik als rescue diver mijn duikpak aan om van de waanzinnig mooie onderwaterwereld te genieten.