Onze presentatoren

Met een professionele presentator til je jouw webinar naar een nog hoger niveau. Onze presentatoren zorgen van begin tot eind voor een vlekkeloze uitzending.
Ze stellen zich graag aan je voor.

Robert Daverschot

 

“Samen met jou stel ik een verhaallijn op, geef ik je tips over je presentatie en vanaf het live moment leid ik ons door de online sessie heen.”

Sandra Dierx

 

“Wat ik heel gaaf vind om te doen, is om mensen in hun kracht te zetten en ze op een positieve manier te benaderen, zodat ze echt het beste uit zichzelf kunnen halen.”

Frouke Kramer

 

“Ik ben trainer, spreker en dagvoorzitter. En het leuke is dat ik in al die drie rollen mijn passie kwijt kan: mijn passie voor presenteren.”

Roland Kroes

 

“Als ervaren woordvoerder sta ik niet alleen zelf voor de camera, maar begeleid en train ik ook anderen om ervoor te zorgen dat hun verhaal goed over het voetlicht komt.”

Laura Loomans

 

“Mijn nieuwsgierigheid zorgt ervoor dat jij alle ruimte krijgt om je inhoudelijke kennis en expertise te delen met je kijker.”

Emmelie Zipson (tweetalig)

 

“Do you want to make your event a special happening, one that stays in the memory of your viewers? I can make your event a truly colourful experience.”